Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po 40 strach ma jeszcze większe oczy?
(19-03-2019, 20:57)fiscus napisał(a): Egle,no jasne,ze jeden na drugim a nie jeden obok drugiego Big Grin

Fiscus obstawiam ze między a pierwszym ziarenko grochu wsadziłas, Big Grin

Ty ale trzy materace?. Ja mam jeden znaczy dwa obok siebie ale trzy? Ja bym się jakos bała, lek wysokości wiesz... Big Grin

(19-03-2019, 21:21)herbiherb napisał(a): egle lyzwy sa prostsze do nauki szczegolnie jak masz z dwoma plozami Smile ja na takich jezdzilem Tongue

i pasuje jak ulal do tematu, bo to dzialo sie przed 40-stka Smile

rolki sa troche gorsze Confused nalezy odrozniac trawe od asfaltu Big Grin

wiem z doswiadczenia, ze niezle rysunki powstaja na calym ciele, jak sie skonczy asfalt Big Grin

Czesc Herbus ;-) właśnie mi się przypomniało, ze jeszcze z adresu nie skorzystałam, wybacz, nadrobię ;-)

Ty trawa z asfaltem?? Rysunki na ciele??

Łyżwy tez spróbuje opanować ale najpierw rolki i piszcie, co chcecie i tak w nie wskoczę. Sąsiadka obiecała pomoc Big Grin jeździ całkiem dobrze, sąsiada nie proszę, ten na rolkach samochody wyprzedza Big Grin

(19-03-2019, 21:24)fiscus napisał(a): https://static2.s-trojmiasto.pl/zdj/c/n/9/1801/620x0/1801181-Dobor-tkanin-obiciowych-zalezy-od-indywidualnych-gustow-przyszlych-uzytkownikow.jpg

Fiscus, tam drabinki potrzeba Big Grin wyglada całkiem całkiem ;-)
19-03-2019, 21:26

Wiadomości w tym wątku
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019, 21:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: