Dzien dobry,
Widze Iberte ze sledzisz nadal MP,
Prawda mam tam jeszcze stale Rabe , jedynie jak mnie najdzie wena - skrobne cos na pytaniach ,
Prawdä tez jest sama to widze ze siedzi we mnie stale jeszcze to MP-owskie satyryczne podejscie do
piszäcych .
Kello , Krzysio, i kilku innych kombatantow starego MP ,- na kazde
nawet najglupsze pytanie odpowiadajä natychmiastowo linkami i kompetentnymi poradami .
Wiec sie nie martwcie nikt bez porady nie wyjdzie !.
( Doradca zas dostaje wtedy sliczny plusik
na liscie pomagaczy, jest nawet ranking ..) .
Nasi mlodzi rodacy zas czekajä z zalozonymi rekoma az im ktos wskaze , wyszuka adres,
poszuka w necie
: oczywiscie -polskiego notara, doktora, polskä szkole , przedszkole ,polskie restauracje , piekarzy i kosciol z polskim ksiedzem .
Ustawicznie pojawiajä sie tez dziewuchy ktore przybyly przed pol rokiem dla pracy, po zaledwie 3 miesiäcach (pracy )
juz bezwiednie zaszle w ciäze- samotne matki z narzeczonymi i bez ..
pytajä co i gdzie im sie teraz nalezy i jak dlugo .
Znacie mnie, musze takowych lekko uswiadomic ze to kurde przeciez nie wypada..
Widze Iberte ze sledzisz nadal MP,
Prawda mam tam jeszcze stale Rabe , jedynie jak mnie najdzie wena - skrobne cos na pytaniach ,
Prawdä tez jest sama to widze ze siedzi we mnie stale jeszcze to MP-owskie satyryczne podejscie do
piszäcych .
Kello , Krzysio, i kilku innych kombatantow starego MP ,- na kazde
nawet najglupsze pytanie odpowiadajä natychmiastowo linkami i kompetentnymi poradami .
Wiec sie nie martwcie nikt bez porady nie wyjdzie !.
( Doradca zas dostaje wtedy sliczny plusik
na liscie pomagaczy, jest nawet ranking ..) .
Nasi mlodzi rodacy zas czekajä z zalozonymi rekoma az im ktos wskaze , wyszuka adres,
poszuka w necie
: oczywiscie -polskiego notara, doktora, polskä szkole , przedszkole ,polskie restauracje , piekarzy i kosciol z polskim ksiedzem .
Ustawicznie pojawiajä sie tez dziewuchy ktore przybyly przed pol rokiem dla pracy, po zaledwie 3 miesiäcach (pracy )
juz bezwiednie zaszle w ciäze- samotne matki z narzeczonymi i bez ..
pytajä co i gdzie im sie teraz nalezy i jak dlugo .
Znacie mnie, musze takowych lekko uswiadomic ze to kurde przeciez nie wypada..

I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
kartofle dla nich o wiele lepsze .