Nasze-Niemcy.pl
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Udany Sex nie zna wieku. - Anita - 13-05-2017

Na miłość nigdy nie jest za późno, tak jak i na seks.
Pomyślmy, że sex po trzydziestce,czterdziestce, pięćdziesiątce i później to najwspanialsza sytuacja pod słońcem.
Puśćmy wodzę fantazji.
Przecież to, co dzieje się w alkowie między kobietą a mężczyzną, jest ogromnie ważne.
Wszystko jest dozwolone.

A dlaczego?
Bo dostajemy od swojego męża, partnera,zony,partnerki, największą ilość witamin na świecie,a jednocześnie dajemy radość i spełnienie.

Rozmowy o wszystkim i niczym.Wink

Temat na wesoło.

RE: Udany Sex nie zna wieku. - Diego10 - 13-05-2017

Anitko kochanie , ja sie nie dolacze , bo sfera intymna to sfera intymna , niech to pozostanie tylko miedzy mna a mezem ,

RE: Udany Sex nie zna wieku. - Anita - 13-05-2017

Diego serducho a kto powiedział,ze masz pisać o sobie.
Możemy podyskutować o seksie seniorów Wink
Jedni twierdza ,ze im nie wypada inni ,ze im się należy.

I po co naruszać swoja prywatna sferę? Wink

Temat rzeka.

ha ha ha

Diego to jak z tymi seniorami?
Należy im się chwilka rozkoszy czy już na nic nie zasługują z racji wieku?

oczywiscie ze im sie nalezy ale to musza juz sami zainteresowani sobie na to pytanie odpowiedziec gdzie kiedy i w jakiej formie, ciagniesz mnie za jezyk oj ciagniesz

Ja Ciebie?
Nigdy w życiuWink

Popatrz ile starszych ludzi chodzi za rączkę po mieście.
Myślisz,ze robią to bo tak nie wypada czy może maja taka potrzebę bycia blisko.

bardzo lubie jak babcia z dziadkiem ida i trzymaja sie za raczki, ja sama tego nie robie bo poprzez ten caly wir codzienny zapomialam jak to sie na spacery chodzilo czesto miam sie z mezem w drzwiach lub wymieniam zdania w whotsappie i mam nadzieje ze kiedys znowu znajdziemy czas na to zeby isc na spacer i trzymac sie za raczki , przed paroma tygodniami poszlismy na spacer a moj maz spogladal na zegarek i poganial mnie bo za dwie godziny mial wyjazd sluzbowy,

RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 13-05-2017

Z całym szacunkiem , ale nie jestesmy jeszcze seniorami. Jesteśmy w dojrzałym wieku , przez co i nasz sex jest bardziej dojrzały.

RE: Udany Sex nie zna wieku. - herbiherb - 13-05-2017

no no poobserwuje troche temat to moze czlowiek sie jeszcze czegos nowego dowie Big Grin

Majami udane życie seksualne i zainteresowanie seksem uzależnione jest od jakości związku a nie wieku.Wink
Tu nie ma nic, a nic do powiedzenia wiek.
Jeśli przez lata między partnerami piętrzyły się nieporozumienia, nie ma mowy o udanym seksie.
I nie ważne w jakim jesteśmy wieku.
Sa wyjątki,nie zapominajmy.

To jest moja opinia i nie każdy może się z nią zgodzić bo widzi świat i życie we dwoje inaczej.

RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 13-05-2017

"Możemy podyskutować o seksie seniorów [Obrazek: wink.gif]
Jedni twierdza ,ze im nie wypada inni ,ze im się należy"

Przygadał kocioł garnkowi Wink

Tak, taaak, teraz wszystko na ten biedny kociol.. a, nie latwiej byloby sie przyznac?  Tongue

Szukasz pokrywki? Wink

Ciekawska, az Cie parzy, coo?  Cool ostaw seniorke w spokoju, bo sie odgryzie!  Tongue

Te seniorka a Tobie to garnka zabrakło? Wink
Najpierw gar potem pokrywka...

Odgryzaj się odgryzaj,nic innego Ci nie pozostało Wink

szkoda ze ludzie thematu nie rozumieja a zabieraja glos, autorka thematu czyli Anitka wyjasnila mi o co chodzi , bo ja tez tego nie zrozumialam, teraz moge sie rzeczowo wypowiedziec bo wiem o czym

mysle ze to nie jest jakims grzechem sexsu nie miec, bo w zyciu , miedzy kobieta a mezczyzna , szczegolnie w zaawansowanym wieku nie chodzi na pierwszym miejscu o seks, ludzie mlodzi poznaja sie zakochuja i najlepiej spedzili by kazda noc aktywnie , sprobuje tu nie wulgaryzowac jak to co niektorzy tu robia, pozniej przychodza dzieci na swiat i seks spada do niskiego poziomu , a gdy sie sytuacja z dziecmi unormuje odkrywa sie na nowo sex , miedzy kobieta i mezczyzna wazne jest zaufanie to czego ooje partnerzy czesto nie maja dlatego ich intymna sfera tez nie nalezy do najlepszych, , zaufanie i wzajemny respekt , niektore kobiety potrafia faceta zatrzymac cale zycie a od niektorych nawiewaja panowie az sie kurzy, pomimo ze mieli z nimi sex, Hm?

No to niech sie wypowiadaja tylko ci, ktorzy zrozumieli i rozumieja, szczegolnie w gdybaniu o seksie innych grup wiekowych, ktore ich samych jeszcze nie dotycza !! Smile

Ha ha ha ,a jak napisze pogadajmy o seniorach co wymagają zmiany pieluch tez będzie, ze to gdybanie ktore ich samych jeszcze nie dotyczy?