(08-12-2018, 13:04)Unka napisał(a): Dziaczuk , a odkad pisanie na takim forum ma na celu " zapisanie w kronice polskiej " ?
Jakie " produkowanie sie " i nagrody ?
Czlowiek jak mial czas i ochote to cos naskrobal , pozartowal , ponarzekal i to wszystko .
Nie zauwazylam , zeby ktos tam mial wieksze aspiracje .
Dokladnie mialam to na mysli ,tylko przekazane w innej formie i tresci
Takie pisanie nic nie wnoszace w sumie , czesto tematy byly zaraz usuwane ,ale przynajmniej ktos wylal swoja gorycz w poscie i mial z tego ubaw ,no ja tez zauwazylam ze ludziska nie dosc ze nie mieli aspiracji to jeszcze brak kultury ,poza nielicznymi
Pomarudzic ,ponarzekac ,pochwalic sie czemu nie ,ale tepic sie nawzajem to juz niesmaczne bylo
Kredke zapamietalam bo pisala rzeczowo i byla krotkim epizodem ,okolo moze pol roku byla.Zapamietaliscie nicki ktore wam poszly w kosc

A Krunie poniekad rozumiem ,jak byla facetem to chociaz miala wielbicielki

(08-12-2018, 19:07)Leon 66 napisał(a): Jedno jest pewne, MP kradlo mi (nam) czas i zycie ..Dobrze ze ja bylam krotko od 2013 do usuniecia forum .Dla mnie to akurat nie byl zmarnowany czas .......
Ile godzin namarnowalam na prozne wysiadywanie przed kompem- moglabym nauczyc sie w tym czasie ( nawet ) chinskiego , poprawic angielski albo ukonczyc jakies studia . ( Wezcie pod uwage 10 lat ) Big Grin