Zadnej Kredki nie pamietam.
Jednak na MP bylo sporo stalych tematow do ktorych rzadko albo w ogole nie zagladalem.
Na przeklad tematy dla opiekunek.
Niesamowicie silne baby czy cos takiego.
Zycia tam toczylo sie wartko i piszace tam opiekunki raczej dobrze sie znaly.
Ale nie byl to temat dla mnie.
Nie wiem, Leon 66.
Czasy sie zmienily ale ludzka mentalnosc pewnie jeszcze tak nie do konca.
O spadek po Angeli Merkel walczyli pan Merz, pani Karenbauer i pan Spahn.
Wygrala kobieta zostawiajac za soba dwoch facetow. Szczerze mowiac stawialem na Merz bo Spahn, minister zdrowia jest homoseksualista, ktory bodajze w tym roku wyszedl za innego faceta.
I tak sobie myslalem, ze Niemcy, mimo tych swoich postepowych pogladow, nie beda chcieli miec geja kanclerza.
Dlatego stawialem na Merza.
Karenbauer jest mezatka, ma rodzine, meza i dwoje dzieci.
Mysle jednak, ze gdyby byla praktykujaca lesbijka, jej szanse na fotel szefa partii bylyby o wiele mniejsze.
A moze sie myle....
Jednak na MP bylo sporo stalych tematow do ktorych rzadko albo w ogole nie zagladalem.
Na przeklad tematy dla opiekunek.
Niesamowicie silne baby czy cos takiego.
Zycia tam toczylo sie wartko i piszace tam opiekunki raczej dobrze sie znaly.
Ale nie byl to temat dla mnie.
(08-12-2018, 13:32)Leon 66 napisał(a): czemu mozna byc na portalach wszystkicm :malpkami ,sloniami , Gwiazdkami , swinkami, dzbankami, sloneczkami i nikogo to nie rusza ,
-ale nie mozna byc kobitä w spodniach ?.
Jest to pervers , albo jeszcze nie te czasy i nie wypada ?
Nie wiem, Leon 66.
Czasy sie zmienily ale ludzka mentalnosc pewnie jeszcze tak nie do konca.
O spadek po Angeli Merkel walczyli pan Merz, pani Karenbauer i pan Spahn.
Wygrala kobieta zostawiajac za soba dwoch facetow. Szczerze mowiac stawialem na Merz bo Spahn, minister zdrowia jest homoseksualista, ktory bodajze w tym roku wyszedl za innego faceta.
I tak sobie myslalem, ze Niemcy, mimo tych swoich postepowych pogladow, nie beda chcieli miec geja kanclerza.
Dlatego stawialem na Merza.
Karenbauer jest mezatka, ma rodzine, meza i dwoje dzieci.
Mysle jednak, ze gdyby byla praktykujaca lesbijka, jej szanse na fotel szefa partii bylyby o wiele mniejsze.
A moze sie myle....