Dzien dobry,
czekajcie poprawie sobie krawat i wyjme Marlboro z ust ,-bo mnie dusi...
Pytasz Freddy czemu lubie wystepowac w roli facetow na forum . ..
Zaczelo sie to juz w drugim moim wystepie na MP.
Pierwszy byl niespodziewanie udany, zalozylam temat,
"Wspomnienia z dawnych lat",- ( albo cos w tym stylu ) byl fajny mial popyt, mialam stalä liczbe piszäcych
az stal sie kolcem w oku kilku histerycznych bab, ktore go letztendlich storpedowaly .
Sama zas sie usunęłam , zawiedziona niezmiernie ( w teatralnym stylu -mam to we krwi) ,
nie wedzialam wtedy ze takich odejsc bede miala noch kilka.
Jednak juz wtedy zarazilam sie atmosferä MP i po kilku tygodniach abstynencji postanowilam wrocic,- tym razem juz nie jako mila blondynia z krass czarnymi oczkami, o nie - sliczne blondyny byly na owym portalu zwalczane ,
-ale jako " Samotny jezdziec, Czarnul- Indianin " ze zmeczonä pooranä bruzdami twarzä -gotowy walczyc z forumowymi wiatrakami- fregatami o wolnosc slowa
i wyznania .
Zauwazylam ze jestem inaczej traktowana.
Kobiety nie byly zazdrosne, witaly mnie na priwie , opowiadaly pierdolki, flirtowaly i wyznawaly milosc ....
Mezczyzni zas:.. lubili mnie?
.Pisalam z wieloma facetami o wszystkim i niczym,
nawet Pio traktowal mnie jak kumpla (obgadywalismy czesto namolne baby).
Pamietacie Hassana i Omahe ?
Hassan byl z grubsza ciosany, przez wielu uwazany z powodu jego dyslekcji za glupola , jednak na priwie ukazywala sie jego inna strona .
Byl dobrym ojcem i mial plany ,- az sie balam bo byl Czarnulem zafascynowany .
Wszystko byloby cacy gdyby nie to ze jakas piekna
zaczela wyznawac mi milosci i musialam jej wyznac prawde .
"Sorry, ale jestem stara Krunia i nic tu z Liebe i kindermachen ! "
To byl poczätek konca, baba puscila pare innym babom ,-( ja nie , bom z uczciwych indianow ).
Histeryczne baby- fregaty obsiadly mnie znowu tworzäc natychmiastowo brzydkä atmosfere.
.."Co to za porzädki , pisac jako chlop ; toc to grzech i nienormalnie niemoralne !"
Moi dwaj + " przyjaciele" oczywiscie byli w szoku, czuli sie oszukani -znienawidzili mnie w mgieniu oka .
Bylam baba-chlop- cos straszliwego i niepojetego dla wiekszosci wäskoglowych .
Szczescie ze wtedy juz bylam juz (dzieki forum( otrzaskana, pewna siebie, potrafilam bronic sie
i zadawac ciosy.
Teatralnie odeszlem..
Reszta to juz historia,- Rabe, Soltyska , Krunio i Krunia .
Na prawie 10 lat to niby malo , ale jednak wiele.
Kazda z tych osob byla tylko moim tarnungiem - plaszczykiem, .
Juz nigdy nie bylam sobä, zawsze bylam i jestem w jakiejs roli .
Czlowiek z wlasnym imieniem i nazwiskiem jest na portalach bezbronny- narazony na represje , czesto jest osmieszany narazany na ,chamstwo .
Tak samo nie jestem na FB, bylam kiedys -ale sie wypisalam .
Pewnie to MP sprawilo ze jestem ostrozna i przewidywalna ,
Nie potrzebuje tego zeby ktos sledzil moje zycie i nie potrzebuje komentatorow
i komentatorek.
Freddy, tak na marginesie...
czemu mozna byc na portalach wszystkicm :malpkami ,sloniami , Gwiazdkami , swinkami, dzbankami, sloneczkami i nikogo to nie rusza ,
-ale nie mozna byc kobitä w spodniach ?.
Jest to pervers , albo jeszcze nie te czasy i nie wypada ?
Pytanie za pytaniem
Milej soboty.
czekajcie poprawie sobie krawat i wyjme Marlboro z ust ,-bo mnie dusi...
Pytasz Freddy czemu lubie wystepowac w roli facetow na forum . ..
Zaczelo sie to juz w drugim moim wystepie na MP.
Pierwszy byl niespodziewanie udany, zalozylam temat,
"Wspomnienia z dawnych lat",- ( albo cos w tym stylu ) byl fajny mial popyt, mialam stalä liczbe piszäcych
az stal sie kolcem w oku kilku histerycznych bab, ktore go letztendlich storpedowaly .
Sama zas sie usunęłam , zawiedziona niezmiernie ( w teatralnym stylu -mam to we krwi) ,
nie wedzialam wtedy ze takich odejsc bede miala noch kilka.
Jednak juz wtedy zarazilam sie atmosferä MP i po kilku tygodniach abstynencji postanowilam wrocic,- tym razem juz nie jako mila blondynia z krass czarnymi oczkami, o nie - sliczne blondyny byly na owym portalu zwalczane ,
-ale jako " Samotny jezdziec, Czarnul- Indianin " ze zmeczonä pooranä bruzdami twarzä -gotowy walczyc z forumowymi wiatrakami- fregatami o wolnosc slowa
i wyznania .

Zauwazylam ze jestem inaczej traktowana.
Kobiety nie byly zazdrosne, witaly mnie na priwie , opowiadaly pierdolki, flirtowaly i wyznawaly milosc ....
Mezczyzni zas:.. lubili mnie?

.Pisalam z wieloma facetami o wszystkim i niczym,
nawet Pio traktowal mnie jak kumpla (obgadywalismy czesto namolne baby).
Pamietacie Hassana i Omahe ?
Hassan byl z grubsza ciosany, przez wielu uwazany z powodu jego dyslekcji za glupola , jednak na priwie ukazywala sie jego inna strona .
Byl dobrym ojcem i mial plany ,- az sie balam bo byl Czarnulem zafascynowany .
Wszystko byloby cacy gdyby nie to ze jakas piekna
zaczela wyznawac mi milosci i musialam jej wyznac prawde .
"Sorry, ale jestem stara Krunia i nic tu z Liebe i kindermachen ! "
To byl poczätek konca, baba puscila pare innym babom ,-( ja nie , bom z uczciwych indianow ).

Histeryczne baby- fregaty obsiadly mnie znowu tworzäc natychmiastowo brzydkä atmosfere.
.."Co to za porzädki , pisac jako chlop ; toc to grzech i nienormalnie niemoralne !"
Moi dwaj + " przyjaciele" oczywiscie byli w szoku, czuli sie oszukani -znienawidzili mnie w mgieniu oka .
Bylam baba-chlop- cos straszliwego i niepojetego dla wiekszosci wäskoglowych .
Szczescie ze wtedy juz bylam juz (dzieki forum( otrzaskana, pewna siebie, potrafilam bronic sie
i zadawac ciosy.
Teatralnie odeszlem..
Reszta to juz historia,- Rabe, Soltyska , Krunio i Krunia .
Na prawie 10 lat to niby malo , ale jednak wiele.
Kazda z tych osob byla tylko moim tarnungiem - plaszczykiem, .
Juz nigdy nie bylam sobä, zawsze bylam i jestem w jakiejs roli .
Czlowiek z wlasnym imieniem i nazwiskiem jest na portalach bezbronny- narazony na represje , czesto jest osmieszany narazany na ,chamstwo .
Tak samo nie jestem na FB, bylam kiedys -ale sie wypisalam .
Pewnie to MP sprawilo ze jestem ostrozna i przewidywalna ,
Nie potrzebuje tego zeby ktos sledzil moje zycie i nie potrzebuje komentatorow
i komentatorek.
Freddy, tak na marginesie...
czemu mozna byc na portalach wszystkicm :malpkami ,sloniami , Gwiazdkami , swinkami, dzbankami, sloneczkami i nikogo to nie rusza ,
-ale nie mozna byc kobitä w spodniach ?.
Jest to pervers , albo jeszcze nie te czasy i nie wypada ?
Pytanie za pytaniem
Milej soboty.
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
kartofle dla nich o wiele lepsze .