egle
Użytkownik
(19-03-2019, 20:57)fiscus napisał(a): Egle,no jasne,ze jeden na drugim a nie jeden obok drugiego 
Fiscus obstawiam ze między a pierwszym ziarenko grochu wsadziłas,
Ty ale trzy materace?. Ja mam jeden znaczy dwa obok siebie ale trzy? Ja bym się jakos bała, lek wysokości wiesz...
(19-03-2019, 21:21)herbiherb napisał(a): egle lyzwy sa prostsze do nauki szczegolnie jak masz z dwoma plozami ja na takich jezdzilem
i pasuje jak ulal do tematu, bo to dzialo sie przed 40-stka 
rolki sa troche gorsze nalezy odrozniac trawe od asfaltu
wiem z doswiadczenia, ze niezle rysunki powstaja na calym ciele, jak sie skonczy asfalt 
Czesc Herbus ;-) właśnie mi się przypomniało, ze jeszcze z adresu nie skorzystałam, wybacz, nadrobię ;-)
Ty trawa z asfaltem?? Rysunki na ciele??
Łyżwy tez spróbuje opanować ale najpierw rolki i piszcie, co chcecie i tak w nie wskoczę. Sąsiadka obiecała pomoc  jeździ całkiem dobrze, sąsiada nie proszę, ten na rolkach samochody wyprzedza
(19-03-2019, 21:24)fiscus napisał(a): https://static2.s-trojmiasto.pl/zdj/c/n/9/1801/620x0/1801181-Dobor-tkanin-obiciowych-zalezy-od-indywidualnych-gustow-przyszlych-uzytkownikow.jpg
Fiscus, tam drabinki potrzeba  wyglada całkiem całkiem ;-)
•
fiscus
Użytkownik
Wiesz , kiedy mi przywizli to lozko,to pomyslalam sobie,ze czlowiek na starosc sie kurczy i w przyszlosci bede musiala sobie stołeczek kupic i przystawic do tego łozka.
•
egle
Użytkownik
(19-03-2019, 21:42)fiscus napisał(a): Wiesz , kiedy mi przywizli to lozko,to pomyslalam sobie,ze czlowiek na starosc sie kurczy i w przyszlosci bede musiala sobie stołeczek kupic i przystawic do tego łozka. 
Ty nogi ćwicz, bo cały czas musisz je mieć w dobrej formie, by się tam wdrapywać :-)
Ale wiesz, znajoma mi opowiadała, ze dzieci ja namówiły na wyjazd pod namioty. Po pierwszej nocy zarezerwowała hotel i wcale nie przez komary czy pająki, tylko z materaca się nie potrafiła podnieść... na stare kości to już rzeczywiście nic dobrego.
Muszę jej podpowiedzieć, by następnym razem trzy materace zabrała, wszyscy będą zadowoleni :-)
•
herbiherb
Użytkownik
no siemka kobitki
rysunek - znaczy wypie...ic sie na trawie  bylem dosyc rozpedzony, a ze znajomego zauwazylem jak sie plazowal
chcialem przyhamowac i zamienic pare slow, niestety spotkanie rolek z trawa odczulem to tak jakby mnie ktos przykleil za sekunde stalem  (czytaj lezalem)
tez mam takie wyro he he tylko ze z jednym materacem
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )
•
egle
Użytkownik
2 użytkowników lubi ten post:2 użytkowników lubi ten post
• fiscus, herbiherb
fiscus
Użytkownik
siemka herbi,
Ja mialam lifting całej lewej strony swego ciała.Chciaalam aby murek tam obecny pomogl mi sie zatrzymac. No i zatrzymalam sie na koncu tegoz murku cala odrapana.
• egle, herbiherb
egle
Użytkownik
(19-03-2019, 22:06)fiscus napisał(a): siemka herbi,
Ja mialam lifting całej lewej strony swego ciała.Chciaalam aby murek tam obecny pomogl mi sie zatrzymac. No i zatrzymalam sie na koncu tegoz murku cala odrapana. 
Ja już nawet nie pytam z jaka prędkością Wy na tych rolkach śmigacie
Jak się poducze, to może zawody urządzimy?? ;-)
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post
• fiscus
herbiherb
Użytkownik
(19-03-2019, 22:03)egle napisał(a): O Herbi, ale to znaczy, ze Ty całkiem dobrze śmigasz na tych rolkach..
To może wskocz na piwo, przy okazji mnie pouczysz i te szarlotkę od razu zaliczymy :-)
No niestety łóżko u mnie zwykle stoi, ale materac dorzucę jakby co 
e tam.. dobrze to smigalem  po moim karambolu jakos przestalem jezdzic na rolkach
dobrze ze mi przypomnialas o tej szarlotce ,bo prawie juz zapomnialem o niej
na kole moge cie nauczyc jezdzic
•
egle
Użytkownik
• herbiherb
herbiherb
Użytkownik
fiscus wy to sie macie dobrze jezdzicie z Airbekami
a ja wtedy jeszcze bylem bez, teraz to co innego pewnie bym sie jeszcze do teraz kulal
• egle, fiscus
fiscus
Użytkownik
Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzie
Herbi, mi cycki w tej jezdzie nie pomogly
• egle, herbiherb
herbiherb
Użytkownik
egle no jasne ze moge cie nauczyc plywac, w podstawowce mielismy basen ai w sportowej klasie bylem,
jak tak teraz tak o tych sportach piszesz, to mi sie wydaje ze chiba Supersportsmen jestem
no moze bylem  terz to jeszcze mi tylko ten exstremalny sport zostal
•
egle
Użytkownik
(19-03-2019, 22:15)fiscus napisał(a): Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzie 
Hahaha to jest myśl, ja w to wchodzę w ciemno !! ;-)
Wybieramy tylko lokalizacje bez murków, przechodzących znajomych i oczywiście trawy, będzie wtedy bezpiecznie ?
•
herbiherb
Użytkownik
• egle, fiscus
egle
Użytkownik
• herbiherb
fiscus
Użytkownik
Nie,nie bedzie bezpiecznie. Przygotuj sie na najgorsze.
ps, tez lubie szarlotke
• egle, herbiherb
egle
Użytkownik
Hahaha Fiscus, Tobie nie pomogły, ale ja chyba wykorzystam i będę próbować lecieć na pysk, powinnam się na cyckach zatrzymać
(19-03-2019, 22:22)fiscus napisał(a): Nie,nie bedzie bezpiecznie. Przygotuj sie na najgorsze.
ps, tez lubie szarlotke 
Cholera, ale wiesz Fiscus kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana albo nie je szarlotki
O, to jak Herbi już na te rolki będzie jechał, to Cie zgarnie po drodze, ja robię blachę xxl, to starczy dla wszystkich.
Czyli coraz bliżej do zawodów
• fiscus, herbiherb
herbiherb
Użytkownik
egle strach to bedziesz miala jak pojedziesz z gorki na rolkach ,
tam gdzie ja jezdzilem jest jeziorko,mozna polaczyc oba sporty ,jak sie wypier....isz na trawie odrazu wpadasz do jeziora i plywasz  tak jakby sie nic nie stalo
• egle, fiscus
egle
Użytkownik
• herbiherb
fiscus
Użytkownik
Bedzie bolalo ale liftingu twarzy nie zaliczysz
• egle
|