Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po 40 strach ma jeszcze większe oczy?
(19-03-2019, 20:57)fiscus napisał(a): Egle,no jasne,ze jeden na drugim a nie jeden obok drugiego Big Grin

Fiscus obstawiam ze między a pierwszym ziarenko grochu wsadziłas, Big Grin

Ty ale trzy materace?. Ja mam jeden znaczy dwa obok siebie ale trzy? Ja bym się jakos bała, lek wysokości wiesz... Big Grin

(19-03-2019, 21:21)herbiherb napisał(a): egle lyzwy sa prostsze do nauki szczegolnie jak masz z dwoma plozami Smile ja na takich jezdzilem Tongue

i pasuje jak ulal do tematu, bo to dzialo sie przed 40-stka Smile

rolki sa troche gorsze Confused nalezy odrozniac trawe od asfaltu Big Grin

wiem z doswiadczenia, ze niezle rysunki powstaja na calym ciele, jak sie skonczy asfalt Big Grin

Czesc Herbus ;-) właśnie mi się przypomniało, ze jeszcze z adresu nie skorzystałam, wybacz, nadrobię ;-)

Ty trawa z asfaltem?? Rysunki na ciele??

Łyżwy tez spróbuje opanować ale najpierw rolki i piszcie, co chcecie i tak w nie wskoczę. Sąsiadka obiecała pomoc Big Grin jeździ całkiem dobrze, sąsiada nie proszę, ten na rolkach samochody wyprzedza Big Grin

(19-03-2019, 21:24)fiscus napisał(a): https://static2.s-trojmiasto.pl/zdj/c/n/9/1801/620x0/1801181-Dobor-tkanin-obiciowych-zalezy-od-indywidualnych-gustow-przyszlych-uzytkownikow.jpg

Fiscus, tam drabinki potrzeba Big Grin wyglada całkiem całkiem ;-)
19-03-2019, 21:26

Wiesz , kiedy mi przywizli to lozko,to pomyslalam sobie,ze czlowiek na starosc sie kurczy i w przyszlosci bede musiala sobie stołeczek kupic i przystawic do tego łozka. Big Grin
19-03-2019, 21:42

(19-03-2019, 21:42)fiscus napisał(a): Wiesz , kiedy mi przywizli to lozko,to pomyslalam sobie,ze czlowiek na starosc sie kurczy i w przyszlosci bede musiala sobie stołeczek kupic i przystawic do tego łozka. Big Grin

Ty nogi ćwicz, bo cały czas musisz je mieć w dobrej formie, by się tam wdrapywać :-)

Ale wiesz, znajoma mi opowiadała, ze dzieci ja namówiły na wyjazd pod namioty. Po pierwszej nocy zarezerwowała hotel i wcale nie przez komary czy pająki, tylko z materaca się nie potrafiła podnieść... na stare kości to już rzeczywiście nic dobrego.

Muszę jej podpowiedzieć, by następnym razem trzy materace zabrała, wszyscy będą zadowoleni :-)
19-03-2019, 21:50

no siemka kobitki Shy
rysunek - znaczy wypie...ic sie na trawie Big Grin bylem dosyc rozpedzony, a ze znajomego zauwazylem jak sie plazowal
chcialem przyhamowac i zamienic pare slow, niestety spotkanie rolek z trawa odczulem to tak jakby mnie ktos przykleil za sekunde stalem Big Grin (czytaj lezalem)

tez mam takie wyro he he tylko ze z jednym materacem Wink
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

19-03-2019, 21:59

(19-03-2019, 21:59)herbiherb napisał(a): no siemka kobitki Shy
rysunek - znaczy wypie...ic sie na trawie Big Grin bylem dosyc rozpedzony, a ze znajomego zauwazylem jak sie plazowal
chcialem przyhamowac i zamienic pare slow, niestety spotkanie rolek z trawa odczulem to tak jakby mnie ktos przykleil za sekunde stalem Big Grin (czytaj lezalem)

tez mam takie wyro he he tylko ze z jednym materacem Wink

O Herbi, ale to znaczy, ze Ty całkiem dobrze śmigasz na tych rolkach..

To może wskocz na piwo, przy okazji mnie pouczysz i te szarlotkę od razu zaliczymy :-)

No niestety łóżko u mnie zwykle stoi, ale materac dorzucę jakby co Big Grin
[-] 2 użytkowników lubi ten post:
  • fiscus, herbiherb
19-03-2019, 22:03

siemka herbi, Big Grin
Ja mialam lifting całej lewej strony swego ciała.Chciaalam aby murek tam obecny pomogl mi sie zatrzymac. No i zatrzymalam sie na koncu tegoz murku cala odrapana. Big Grin
  • egle, herbiherb
19-03-2019, 22:06

(19-03-2019, 22:06)fiscus napisał(a): siemka herbi, Big Grin
Ja mialam lifting całej lewej strony swego ciała.Chciaalam aby murek tam obecny pomogl mi sie zatrzymac. No i zatrzymalam sie na koncu tegoz murku cala odrapana. Big Grin

Ja już nawet nie pytam z jaka prędkością Wy na tych rolkach śmigacie Big Grin

Jak się poducze, to może zawody urządzimy?? ;-)
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • fiscus
19-03-2019, 22:11

(19-03-2019, 22:03)egle napisał(a): O Herbi, ale to znaczy, ze Ty całkiem dobrze śmigasz na tych rolkach..

To może wskocz na piwo, przy okazji mnie pouczysz i te szarlotkę od razu zaliczymy :-)

e tam.. dobrze to smigalem Tongue  po moim karambolu jakos przestalem jezdzic na rolkach
dobrze ze mi przypomnialas o tej szarlotce ,bo prawie juz zapomnialem o niej Smile 
na kole moge cie nauczyc jezdzic Tongue

19-03-2019, 22:12

(19-03-2019, 22:12)herbiherb napisał(a):
(19-03-2019, 22:03)egle napisał(a): O Herbi, ale to znaczy, ze Ty całkiem dobrze śmigasz na tych rolkach..

e tam.. dobrze to smigalem Tongue  po moim karambolu jakos przestalem jezdzic na rolkach
dobrze ze mi przypomnialas o tej szarlotce ,bo prawie juz zapomnialem o niej Smile 
na kole moge cie nauczyc jezdzic Tongue

Na kole? Chyba jednym, bo na dwóch to już umiem :-)

Pływanie jeszcze jest w ofercie :-)

Szarlotkę masz u mnie jak w banku :-) w tym no amber goldzie. Big Grin
  • herbiherb
19-03-2019, 22:14

fiscus wy to sie macie dobrze jezdzicie z Airbekami Tongue
a ja wtedy jeszcze bylem bez, teraz to co innego pewnie bym sie jeszcze do teraz kulal Big Grin Big Grin

• egle, fiscus
19-03-2019, 22:14

Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzie Big Grin

Herbi, mi cycki w tej jezdzie nie pomogly Big Grin
  • egle, herbiherb
19-03-2019, 22:15

egle no jasne ze moge cie nauczyc plywac, w podstawowce mielismy basen ai w sportowej klasie bylem,
jak tak teraz tak o tych sportach piszesz, to mi sie wydaje ze chiba Supersportsmen jestem Tongue
no moze bylem Tongue terz to jeszcze mi tylko ten exstremalny sport zostal Big Grin

19-03-2019, 22:18

(19-03-2019, 22:15)fiscus napisał(a): Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzie Big Grin

Hahaha to jest myśl, ja w to wchodzę w ciemno !! ;-)

Wybieramy tylko lokalizacje bez murków, przechodzących znajomych i oczywiście trawy, będzie wtedy bezpiecznie ? Big Grin
19-03-2019, 22:18

(19-03-2019, 22:15)fiscus napisał(a): Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzie Big Grin

no nie takie zawody to nie mamy szans Huh  egle nas rozniesie na pierwszym zakrecie Big Grin

• egle, fiscus
19-03-2019, 22:19

(19-03-2019, 22:18)herbiherb napisał(a): egle no jasne ze moge cie nauczyc plywac, w podstawowce mielismy basen ai w sportowej klasie bylem,
jak tak teraz tak o tych sportach piszesz, to mi sie wydaje ze chiba Supersportsmen jestem Tongue
no moze bylem Tongue terz to jeszcze mi tylko ten exstremalny sport zostal Big Grin

Heheh, to patrz jak masz szanse to wszystko teraz znów potrenować i znów być supersportsmenem Big Grin

Bo wiesz, jak mnie chcesz uczyć pływania, to powoływanie się na podstawówkę napawa mnie dość mocno strachem ;-)
  • herbiherb
19-03-2019, 22:22

Nie,nie bedzie bezpiecznie. Przygotuj sie na najgorsze.

ps, tez lubie szarlotke Big Grin
  • egle, herbiherb
19-03-2019, 22:22

Hahaha Fiscus, Tobie nie pomogły, ale ja chyba wykorzystam i będę próbować lecieć na pysk, powinnam się na cyckach zatrzymać Big Grin

(19-03-2019, 22:22)fiscus napisał(a): Nie,nie bedzie bezpiecznie. Przygotuj sie na najgorsze.

ps, tez lubie szarlotke Big Grin

Cholera, ale wiesz Fiscus kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana albo nie je szarlotki Big Grin Big Grin

O, to jak Herbi już na te rolki będzie jechał, to Cie zgarnie po drodze, ja robię blachę xxl, to starczy dla wszystkich.

Czyli coraz bliżej do zawodów Big Grin
  • fiscus, herbiherb
19-03-2019, 22:25

egle strach to bedziesz miala jak pojedziesz z gorki na rolkach ,
tam gdzie ja jezdzilem jest jeziorko,mozna polaczyc oba sporty ,jak sie wypier....isz na trawie odrazu wpadasz do jeziora i plywasz Big Grin tak jakby sie nic nie stalo Big Grin

• egle, fiscus
19-03-2019, 22:27

(19-03-2019, 22:19)herbiherb napisał(a):

no nie takie zawody to nie mamy szans Huh  egle nas rozniesie na pierwszym zakrecie Big Grin

Herbi, co najwyżej Was pociągnę za sobą, jak będę upadać, to pilnuj gaci, bo będę chwytać czego się da i co będzie pod ręka Big Grin

Na zakręcie? A w życiu, to będzie prosta kilkukilometrowa, na zakręty przyjdzie czas... być może Big Grin
  • herbiherb
19-03-2019, 22:29

Bedzie bolalo ale liftingu twarzy nie zaliczysz Big Grin
  • egle
19-03-2019, 22:30

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości