Prowincjonalna miala dlugi warkocz....do samego Baltyku.
Ja sie zakochalem....
Ja sie zakochalem....
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow

Udany Sex nie zna wieku.
|
Prowincjonalna miala dlugi warkocz....do samego Baltyku.
Ja sie zakochalem....
![]()
07-12-2018, 23:02
ferdydurke juz twoje fascynacje praniem kota okazaly sie smieszne
chcesz sie dalej osmieszac?
07-12-2018, 23:05
(07-12-2018, 22:52)iberte napisał(a):Iberte, ja wiem jakie kobiety mi się podobają i uwierz mi nie potrzebuje twojej akceptacji - najważniejsze jest to, że ja jestem zadowolony(07-12-2018, 22:44)ferdydurke napisał(a): ![]() Jeśli chcesz sobie ulżyć, to uczyń to, ja chętnie poczytam i podyskutuje! Czyżby weekendowa chandra cię ogarnęła? ![]() (07-12-2018, 23:05)Traffka napisał(a): ferdydurke juz twoje fascynacje praniem kota okazaly sie smieszneWidzę, że kolejna ofiara wdowiego pióra pojawiła się na N-N.pl ![]()
07-12-2018, 23:07
Ofiara to ty jestes. Nie tylko piora ale przede wszystkim zdrowego rozsadku.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,89075,124355221,124355221,Przepis_na_pranie_kota_bez_stresu_i_ran_drapanych.html
07-12-2018, 23:49
Tak, masz racje Ferdydurke ,, Prowincjonalna tez mi sie rzucila w oczy .
Dziaczuk- strzelilas w dziesiätke - to byla Dinsowa ! MP jakie bylo takie bylo , ale powiem wam ze gdybym miala wybierac , MP z tym calym niedorzecznym mlynem , siedliskiem stresu i zabawy. Zbiorem wiejskich przyglupow , przemädrzalych poprawiaczy swiata , literackich koryfei , infantylnych starych panien , nagazowynych belkoczäcych podrywaczy, denuncjatorow, partyzantow . Z innej strony -wymazanie calkowite z pamieci tych kilku lat ,... -zdecydowanie wole pozostawic to tak jak bylo . Byl to burzliwy , brzydki ale zarazem fajny i interesujäcy odcinek mojego tu zycia w D . e , co wy...? chce wam sie klocic o jakiegos wypranego zapewne juz zdechlego kota ?
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
08-12-2018, 00:08
(07-12-2018, 23:02)iberte napisał(a): Prowincjonalna miala dlugi warkocz....do samego Baltyku. No to ci zazdroszczę iberte, że miałeś zaszczyt poznać warkocz Prowincjonalnej, ale dlaczego nie przytrzymałeś tego warkocza mocno, by nie mogła uciec!? Ja bym trzymał i nie puścił, jakbym był zakochany. ![]() (07-12-2018, 23:49)Traffka napisał(a): Ofiara to ty jestes. Nie tylko piora ale przede wszystkim zdrowego rozsadku. Tekst przezemnie opublikowany jest inny od twojego, a po za tym nie wiemy czy "damakier" nie była czarną wdówką. Produkuj się dalej- zawsze jest to urozmaicenie dla tego forum, a tego tu potrzeba ![]()
08-12-2018, 00:18
(08-12-2018, 00:08)Leon 66 napisał(a): Tak, masz racje Ferdydurke ,, Prowincjonalna tez mi sie rzucila w oczy .
08-12-2018, 00:37
zapomniales statystyku o kredce,tez byles jej fanem
![]() (08-12-2018, 00:18)ferdydurke napisał(a): No to ci zazdroszczę iberte, że miałeś zaszczyt poznać warkocz Prowincjonalnej, ale dlaczego nie przytrzymałeś tego warkocza mocno, by nie mogła uciec!? Ja bym trzymał i nie puścił, jakbym był zakochany. Winkmoze ona nie byla zakochana ,ponoc do tanca trzeba dwojga ![]()
08-12-2018, 00:43
08-12-2018, 00:51
(08-12-2018, 00:08)Leon 66 napisał(a): Tak, masz racje Ferdydurke ,, Prowincjonalna tez mi sie rzucila w oczy . takie osoby nie tylko sie rzucaly w oczy ,ale rzadzily jak zomowcy i banderowcy ,nawet ci co sie nie udzielali i tylko czytali do dzis budza sie pewnikiem z koszmarami ze jeszcze to forum istnieje ![]() tak myslalam ze to ona ,ona tu nawet na kilka chwil zagladnela razem z tlenem ,ale zaraz nalot byl i dinsowa stwierdzila ze lepiej robic sezonowe ogorki jak tu sie meczyc ![]() wtedy tu tanczylam mazurka Dabrowskiego i jakos wpadl mi ten jej wpis w rece (08-12-2018, 00:51)ferdydurke napisał(a):no klasa AA ,prosto z Warszawy(08-12-2018, 00:43)dziaczuk napisał(a): zapomniales statystyku o kredce,tez byles jej fanemJoanno masz absolutną racje! Jeśli jej avatar był prawdziwy, to jest przecudowną, inteligentną kobietą! Prawdziwe objawienie na MP! Kobieta z klasą 1A do sześcianiu.
08-12-2018, 00:55
Joanno, nie wiem skąd była i skąd jest - jest to nieważne. Ona napewno znalazła partnera lepszego ode mnie, bo na to zasługiwała. Kredka była i mam nadzieje, że jest kobietą, którą się podziwia jak Mont Everest - piękny, ale wiemy, że go nie zdobędziemy, dlatego uczucia lokujemy na Kubalonce
![]()
08-12-2018, 01:05
(08-12-2018, 00:37)ferdydurke napisał(a): Dins była dobra, ale moim zdaniem klasy Prowincjonalnej i Wdówki nie miała.wdowki nie pamietam ,bo jak ja sie zarejestrowalam musialo jej juz nie byc,a moze byla ,ale ja wtedy korespondowalam bardziej prywatnie,nie pisalam na forum,zreszta bardziej na muzyce bylam ,rzadko wchodilam ,a jak juz weszlam to dostalam butelka ,wiec tylko bardziej obserwowalam forum a dinsowa polubilam za to ze na ciebie ferdydurke wylala pomyje w mojej obronie ,bo ja taka sierodka Marysia bylam ![]() dlatego dinsowej nie pochwalisz , a ja ja lubilam za dobry humor dla wszystkich nie tylko dla wybranych , (08-12-2018, 01:05)ferdydurke napisał(a): Joanno, nie wiem skąd była i skąd jest - jest to nieważne. Ona napewno znalazła partnera lepszego ode mnie, bo na to zasługiwała. Kredka była i mam nadzieje, że jest kobietą, którą się podziwia jak Mont Everest - piękny, ale wiemy, że go nie zdobędziemy, dlatego uczucia lokujemy na Kubalonceno niestety to co chcemy jest nie do osiagniecia ![]()
08-12-2018, 01:09
(08-12-2018, 01:09)dziaczuk napisał(a):Joanno 90% userów MP wylewało na mnie pomyje - byłem jak ten święty Aleksy - kto wie może mnie kiedyś ogłoszą błogosławionnym(08-12-2018, 00:37)ferdydurke napisał(a): Dins była dobra, ale moim zdaniem klasy Prowincjonalnej i Wdówki nie miała.wdowki nie pamietam ,bo jak ja sie zarejestrowalam musialo jej juz nie byc,a moze byla ,ale ja wtedy korespondowalam bardziej prywatnie,nie pisalam na forum,zreszta bardziej na muzyce bylam ,rzadko wchodilam ,a jak juz weszlam to dostalam butelka ,wiec tylko bardziej obserwowalam forum ![]()
08-12-2018, 01:15
Ferdy alez ty sam na to praccowales,ty tak lubiles
![]() A mnie czerwonego kapturka z krainy braci Grimm za co chcieli pozrec? Dllatego zrobilam fotke z legendarnymi zwierzatkami w Bremen i wynioslam sie na poludnie ,mam do dzis koszmarne sny ![]() https://www.youtube.com/watch?v=u8Gb_dSpA9Y Marcin Sójka - "Who Wants to Live Forever" - The Voice of Poland 9 Finał my to mamy talenty o szczegolnch nazwiskach Wegiel,Szpak a teraz Sojka Merkury by sie nie powstydzil sojka Markowski tez https://www.youtube.com/watch?v=tv5JI2pnZ4k mam nadzieje ze bedzie o nim glosno tak do podusi ![]()
08-12-2018, 01:25
(08-12-2018, 01:25)dziaczuk napisał(a): Ferdy alez ty sam na to praccowales,ty tak lubilesJoanno, jak się jest podatnym na stres z powodu komunikacji na forum, to nie powinno się w nim uczestniczyć. Identycznie jest z seksem - osoba nielubiąca praktyk masochistycznych, nie powinna praktykować z sadystą. Ale ponoć wszyscy jesteśmy homo sapiens - ja nie pijam trunków, po których następnego poranka mam ból głowy. ![]()
08-12-2018, 01:40
Jak to dobrze ze tutaj nie bywam jak zaczynacie sobie skakac do oczu.
Dziaczuk dobrze nakierowała Leona , tak to była Dins , ta która warzyła piwo. Była tu jakiś rok temu ale nie akceptowała roznicy pogladów. Teksty Czarnej Wdowy były smieszne i nie ważne skąd kopiowała skoro dzieki nim smialismy sie do rozpuku. Są w necie , datowane znacznie wczesniej niż zostały pisane bądz przepisane na MP. Prowincjonalna pamietam bardzo dobrze . Czy lotny umysł ? Nie powiem bo była tylko epizodem , a to stanowczo za krótko by ocenic jej wiarygodnosc.
08-12-2018, 09:45
Lotny umysl to mial Einstein, a epizodem bylismy wszyscy.
Ktos cos skrobnal, ktos przeczytal..... i dzien minal. Nikt Pulitzera sie nie dorobil.... No bynajmniej za pranie kota sie nie nalezal....
![]()
08-12-2018, 10:11
Kawke sobie pije i patrzę jak po tarasie wiatr liscie roznosi...
Pulitzera rzeczywiscie nikt się nie dorobił. Jednak mamy do siebie jakiś tam sentyment i do dzisiaj ze soba skrobiemy w tej plątaninie swiatłowodów. Leon , ja Jagę też pamietam. O ile się nie myle to napisała jakiś czas temu ksiązkę. Bywa na innym forum . Pióro Dinsowej chyba najbardziej utkwiło mi w pamięci , miała swój styl ![]() Lubiłam tez czytać Cmokolandię naszej Babki.
08-12-2018, 10:32
Tak.... Czarna Wdowa, Malmina, Bonita
Albo duet Renia z Pogodniakiem na figo-fago. Krunia a la Czarnuch, a la Soltysina a la Bog wie jak jeszcze a tu a la Leon66. Gosiek264... bardzo sympatyczna, zyczliwa wszystkim osoba. Omaha banowany juz za trzecim wpisem przez Pio. A tak swoja droga Leon66 to dlaczego podajesz sie czasami za faceta? Czytam Twoje teksty jak mozolnie piszesz je w rodzaju meskim co czesto Ci nie wychodzi... Bo zeby udawac faceta nie wystarczy tylko napisac poszedlem zamiast poszlam. Do tego potrzebne jest jeszcze meskie widzenie swiata a kobiety raczej nigdy tak na swiat nie spojrza jak my. Pamietam, ze czytalem kiedys ksiazke napisana przez kobiete. To byl kryminal a bohaterem byl jakis prywatny detektyw. Ksiazka napisana byla wlasnie z perspektywy tego detektywa. No wiec czytalem jak ten detektyw dziala i mowi i co rusz musialem sie rozesmiac. Bo to bylo dzialanie faceta z perspektywy widzenia kobiety. No wiecie... takie facet co to pije tylko whisky, pali Marlboro a kobiety od razu wciaga do lozka. Facet jak z reklamy RTL a jednoczesnie malo... albo w ogole nieprawdziwy. Roznic plci nie jest tak latwo przeskoczyc. Tak samo dla was, jak i dla nas. Zrozumiec kobiete.... probowalo juz wielu ;-)))
08-12-2018, 11:00
Juz sobie wyobrazam Leona wiazacego krawat z Marlboro w zebach....
![]()
08-12-2018, 11:21
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|