(26-08-2020, 21:48)iberte napisał(a): Pamietam maly kawalek tortu na talerzyku w Barcelonie. To wystarczylo, aby z Zielonki zrobic grubasa.
Pamietam Renie na zdjeciu z wymachujacymi nogami. To wystarczylo, aby zrobic z niej lubieznice z PAGARTu.
Pamietam Twoj Index i to rowniez wystarczylo, aby zrobic z Ciebie nieuka falszujacego dokumenty.
Podaj mi jeden, jedyny powod dla ktorego mialbym swoja dusze sprzedac w internecie.
Ci ktorzy mnie znaja wiedza ile mam lat, wyksztalcenie i zawod. To wystarczy!
Obiecalem Ex tesciowej pomoc przy sprzedazy mieszkania i taki to bedzie mily pobyt.
Pokrece sie troche po starych katach, pojde na grob rodzicow.... i ot wszystko.
Mimo to, dziekuje...
Dzis doczolgalem sie do Szczenina. Wiecej gnaty „ mlodzieniaszka“ stresu nie zniosly.
Iberte nigdy nie widziałem torcika w Barcelonie, widziałem zdjęcie z Salzburga - Zielonka sama przyznała, że jest w tamtym etapie zbyt pulchna.
Nie znam fotek z wymachywaniem nóg baletki. Znam natomiast ten były system - opisałem go na przykładzie filmu baletowego "Nihil Est" - nie będę się powtarzał.
USA ma Weinsteina, PL Stefana Szlachtycza, komisje PAGART-u, oraz wielu innych którzy czerpali pełnymi garściami z racji swej pozycji. Iberte! Ja w tej branży pracowałem i wiem co się działo.
Mój indeks jest prawdziwy, a pomyłka z jedną oceną nie robi ze mnie nieuka - nagrody rektorskie były i nie muszę się mojego indeksu jak i dyplomu wstydzić. Tak gwoli prawdy to właśnie Ty znalazłeś tę drobną pomyłkę w moim indeksie i zrobiłeś ze mnie nieuka!
Nikt Tobie nie nakazuje sprzedania swej duszy w internecie.
Dusza to jedna rzecz, fakty fizyczne to druga sprawa.
Ja o powody twojego wypadu do PL nie pytałem i są moim zdaniem bez znaczenia.
Pomimo wszystko miłego pobytu.
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)