![]() |
Fanka prolo TV - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Fanka prolo TV (/Watek-fanka-prolo-tv_3005) |
Fanka prolo TV - ferdydurke - 09-04-2020 Nasza miluśinska żona sołtysa, przez znajomych znana jako krunia, leon, rabe i parę innych nicków - znak rozponawczy - kapuś! Napisała: "juz ostrzegal pan cynicznie czego nie mozna robic- czyli np mowic 70- cio latce ze jest stara i inne pana madrosci . Przyznam sie szczerze ze jeszcze nigdy nie zapytalam Renki ile ma lat , bo to mnie nie interesuje , wiem tylko ze jest starsza ode mnie , po drugie pytac nawet nie wypada , no bo po kiego ? . Jestem nauczona z domu ze starszych sie szanuje i nie osmiesza " Córko kapusia, kapusia z prawie Mazur, kapusiu z wychowania, zrozum że nie ma potrzeby pytać kogoś o wiek, który sam prezentuje swój wiek na patelnii. Baletka sama zaprezentowała swoje zdjęcie z Wiednia z lat 1973-74, kiedy była już po trzydziestce. Wystarczy to wszystko zsumować i mamy wiek baletki - 30+46=76. Osobom starszym należy się szacunek, jeśli mają wszystko w porządku pod kopułą! Baletka do tych osób nie należy. RE: Fanka prolo TV - Majamka - 10-04-2020 Tutaj mała korekta . Krunia była z Bydgoszczy . Proszę mi na moje kochane Mazury nie spraszać szemranego towarzystwa , gdyż tam zamierzam dokończyń mą wędrówkę po tym zasranym ziemskim łez padole ![]() RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 10-04-2020 (10-04-2020, 16:30)Majamka napisał(a): Tutaj mała korekta . Toć napisałem PRAWIE z Mazur, Pisząc mój tekst przypomiała mi się piosenka "Córka rybaka" Wałów Jagiellońskich i tak wyszło. RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 13-04-2020 Fanka prolo TV napisała na FHP na MP : "Walter , gdy chcesz napisac prawde , -elegancje lepiej pozostaw krawcom . Powoli mysle ze Ci te swieta szkodza, siedzisz sam jak palec w domu i twoj komp stal sie zrodlem twojej egzystencji . Zu info ,nie przekrecaj sam zaczeäles z tym prolowaniem . to co Ci na to odpisalam bylo jedynie trafna riposta . Ciesze sie jednak ze dla " swietego spokoju przeniesiesz sie z komentarzami na NN, Tylko widzisz,- martwie sie jako "twoj fan" o Ciebie . Bylam tam przed dwoma dniami jako czytelnik i gosc bo tak tajemniczo i goräco swoje "thematy" reklamowales . Toc chlopie , sa tam raptem 4 osoby i te tak z Ciebie szydza i dokuczaja ze me czule serduszko az krwawi , nie rozumiem tez czemu tam wlasciwie jeszcze wchodzisz . Osmieszasz sie tylko tymi komentami ." Tępoto od jeleni na rykowisku, to ty się ośmieszasz takimi komentarzami, bo pokazują one jak mało masz funkcjonujących szarych komórek. Ty chwalisz się całemu światu, że jesteś fanką różnych programów poszukujących gwiazdy, dżungel kampów i Bauerów szukających żon. To są programy dla szerokiej proletraiackiej masy. To że niewielu tu pisze, nie oznacza, że niewielu czyta te wpisy. RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 13-04-2020 Fanka prolo tv ma dzisiaj wielką formę w prezentowaniu swojej głupoty! Oto tekst z wątku "Jak by to oddać po polsku": "a ja bym przetlumaczyla inaczej : "Sknera ma sie za kolekcjonera " Nie oddaje przeslania reklamy , ale oddaje prawde o skäpstwie , rasowy sknera kolekcjonuje swoje "oszczednosci ".?" Beznadziejny przypadek pokazujący przykład nie rozumienia swojego języka ojczystego. Krunia tłumoku pomyśl sekundę za nim coś napiszesz! RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 20-04-2020 Fanko prolo tv w odpowiedzi na twój post do mnie na MP z 20.04.2020. 23:14. Informuję cię, że twoje analizy gówno mnie obchodzą, bo nie przejmuje mnie zdanie tłumoka, który pisząc przez dwanaście lat na polskich forach nie opanował polskiej klawiatury. Byłaś prymitywem, jesteś primitywem i pozostaniesz prymitywem. Przekupo, ty ponoć masz rodzine, dzieci, męża, a bez internetu żyć nie możesz! Czyżby internet był jedynym miejscem na świecie gdzie znajdujesz uznanie i miłość. Uznanie baletki, kolejnego tłumoka twojego pokroju! Kochajcie się tłumonki! RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 21-04-2020 Fanko prolo tv w odpowiedzi na twój post na MP z 21.04.2020 10:40 Wyjaśniam - różnica między nami jest taka, że ja mam tytuł, a ty nie! Jako człowiek inteligentny staram się komunikować językiem na poziomie adwersarza, czyli w twoim i baletki przypadku językiem prymitywnym. Iberte ubliżał wam w inteligentny sposób, ale nie zrozumiałyście, bo jesteście tępe. RE: Fanka prolo TV - Traffka - 11-05-2020 I na tym koniec tej historii? Szkoda ![]() RE: Fanka prolo TV - Caro - 11-05-2020 Umarł w koronie i pochowano go w Majami RE: Fanka prolo TV - Leon 66 - 12-05-2020 Czesc dziewczyny , sorry ale musze sie tu u was wywnetrznic. Wlsciwie smutno mi .. cos mi sie wydaje ze pieniactwo naszego zacnego i super inteligentnego Ferdydurke wpedzilo do grobu , bo nie pojawia sie widze juz ani tu , ani u nas na MP . A teraz do Ciebie ... Nie jestem bez serca i nawet lubilam Cie dlugi czas Ferdy, ale widzisz : nasz swiat sklada sie z ludzi i ludzisk-ow . Jeden olewa ze permamentnie wyzywany jest od tlumokow , fanöwprolo i debili - i to tylko dlatego ze kiedys napisal ze lubi ogladac reality programy , lubi ta atmosfere i pasjonuje sie zawodami . Inny nie reaguje bo sie boi .J ![]() Napadales ostatnimi czasy w malowybredny sposob na Renke i pomimo moich prosb i grozb olewales mnie ( twoja öwczesna znajomä ) i cale MP -co wieczor zaczynajäc swoja droge krzyzowa przeciwko Bogu ducha winnej Rence od nowa . Nasza znajomosc zakonczyla sie wielkim hukiem, zameldowalam Cie i wyleciales . Szok na kafeterii - jak moglam przedsiewziac tak radykalne kroki , -czemu , a najwazniejsze -czy nie boje sie konsekwencji ? Owszem , - balam sie , owszem wymagala tego owczesna sytuacja i owszem bylam zdecydowana znowu to zrobic gdyby sytuacja tego wymagala . Wrociles z zawieszenia i znowu sie zaczelo . Jeszczce ordynarniej i obrzydliwiej . Jak male dziecko poinformowales wszem i wobec ze jestes na tyle sprytny ze nie bedziesz juz tam mnie obrazal , tylko tu gdzie mozna ... No panie Ferdydurke - powoli pan dziecinnieje . Jestem moze kobietä , moze nawet i prolofanka ale mam tez cos takiego jak gryps i potrafie tak samo trzezwo myslec jak kazdy inny mezczyzna. Przejechal pan sie na mnie . Kilka wrednych napadow na MP , jeszcze wredniejsze i bardziej chamskie tu i juz po tygodniu zalatwilam pana ponownie jak chlopczyka . Jest pan niet tylko zawieszony ale i zbanowany , czyli ... " Nosil wlk razy kilka to poniesli i wilka " Jestem jednak stale jeszcze przekonana ze kazde forum jest dla normalnych ludzi szukajacych kontaktow miedzyludzkich . Ferdydurke , wiem ze jestes stary Kauz i upierdliwiec , ale wiem tez jestes samotny i portale takie jak te dwa byly twoim oknem na swiat . Martwie sie o Ciebie . Gdybys mial zamiar wrocic nie napisze zadnego przykrego slowa , jezeli bedziesz traktowal ludzi jak ludzi a nie jak szmaty jezeli bedziesz zachowywal sie tak jak zachowujesz sie do Niemcow , wspolpracownikow twoich säsiadow do znajomych w realu . W wirtualnym swiecie tez siedza przed monitorami ludzie , ludzie ktorzy zasluguja na szacunek obojenie czy ma podstawowke czy studia . Kazdy czlowiek ma jakas godnosc, ma rodzine, i ma dusze . Selekcje ,zblazowanie, uszczypliwosci jeszcze nigdy nikomu nie przyniosly splendoru , wzbudzaja tylko ferment i agresje . Przemysl to . .. a wam mile panie polecam sie na przyszlosc i fajnego klikania . ![]() RE: Fanka prolo TV - Traffka - 13-05-2020 A to co? RE: Fanka prolo TV - Caro - 13-05-2020 (13-05-2020, 08:54)Traffka napisał(a): A to co? Następna zjawa(nie zjawisko) RE: Fanka prolo TV - Traffka - 13-05-2020 Jak na moj Gust to jakis swir, w dodatku nieszczepiony RE: Fanka prolo TV - Fellah - 13-05-2020 Napisała, że jest może kobietą, ale ma "gryps"... Może to jakaś nieszczęśliwa para kochanów? Najpierw go rzuciła, a teraz poszukuje po forach... No prawdziwy melodramat. ![]() RE: Fanka prolo TV - Caro - 14-05-2020 Pisze grypsem i nawołuje porzucono-zdradzonego?Pada na mózg to noszenie maseczek,objawy są niepokojące RE: Fanka prolo TV - iberte - 21-07-2020 (21-04-2020, 18:41)ferdydurke napisał(a): Fanko prolo tv w odpowiedzi na twój post na MP z 21.04.2020 10:40 Chyba w koncu zrozumialy, bo dzielo zostalo dokonane. RE: Fanka prolo TV - dziaczuk - 22-07-2020 i co z tym ferdydurke ?j sa jego tylko stare posty na iberte wpis zawsze odpowiadal oby to nie byly przeczucia casandry https://www.youtube.com/watch?v=WaEXFYW0n9Q https://www.youtube.com/watch?v=u5sTtN58_Ek RE: Fanka prolo TV - iberte - 22-07-2020 Nie kracz Dziaczuk... Napewno jest caly i zdrowy. Jezeli tu kiedys wpadnie, to niech wie, ze ja tez oddycham. Basienko, wszedzie.... w przeciagu, pociagu, na dragu, w piwnicy i pszenicy, tylko prosze nie ...... w Chorwacji. Unka, ................ buzka! RE: Fanka prolo TV - Unka - 22-07-2020 Buzka lobuzie RE: Fanka prolo TV - iberte - 29-07-2020 Ach tam zaraz lobuz...! Juz nie ten wiek. Dzisiaj ogladalem sobie owce na polanie. Moglbym isc do ZOO i obejrzec lwa, ale te owce spokojem promieniuja. Gdyby byly troche wieksze i wydepilowane, to mozna by je osiodlac i juz do konia podobne . Taki lew.... obojetnie jak mu grzywke przyciac, do konia nie podobny. Nastepnym razem przyniose paczka. Bedziemy mieli sie czym dzielic. Buziaki |