(12-04-2019, 09:12)Słoninka napisał(a): Unka,
Zielonce możesz napisac, bo Zielonka, to światły człowiek, który pisania na forum nie traktuje jak być albo nie być.
Zielonka nie ma świra na punkcie "swoich" tematów, grzebania w cudzej liście płac, szafie ani sypialni. Zielonka lubi poświrowac, ale nie musi na siłę udowadniać swoich racji, a jak zdarzy jej się pomylić to potrafi użyć magicznego słowa przepraszam.
Zielonka ma świadomość, ze jej obecność na forum dostarczała troche emocji i usuwala w cień nudę, ale...
Zielonce jakby się znudziło udowodnienie, że nie jest wielbłądem.
Miłego dnia.
No to mnie rozbawiłaś zielona świnko!

Jak to Niemcy mówią? "Eigenlob stinkt nicht - es macht gluecklich!"
Dziwne tylko, że ja do dzisiaj nie przeczytałem z twojej strony tego magicznego słowa PRZEPRASZAM!
Przeczytałem za to strumienie "argumentacji" dlaczego to zrobiłaś i dlaczego jesteś niewinna!

(12-04-2019, 08:24)Unka napisał(a): Ferdydurke , ja zadalam proste pytanie , na ktore mozna by odpowiedziec jednym slowem .Unka ja uznałem twoje pytanie za złożone i dlatego udzieliłem kompleksowej odpowiedzi.
Napisales ich o wiele wiecej , a konkretnej odpowiedzi nie udzieliles . Czy z lojalnosci do Kruni , czy niecheci do Zielonki idziesz dalej w zaparte .
To , ze Krunia , czy Ty wybraliscie sobie odmienny od swojej plci nick , dla mnie nie ma zadnego znaczenia ..jak sie bawic , to sie bawic . Tu jestesmy zgodni , tylko nie rozumiem , czemu denerwuje Cie cos , co nie ma znaczenia ?
Pytasz co mnie denerwowało?
Wielomiesięczne czepianie się tego samego, jakby jeden tydzień upierdliwości nie wystarczył!
Nie! To musiało się toczyć tygodniami i miesącami i najlepiej w nagonce!