Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po 40 strach ma jeszcze większe oczy?
(12-04-2019, 09:12)Słoninka napisał(a): Unka,
Zielonce możesz napisac, bo Zielonka, to światły człowiek, który pisania na forum nie traktuje jak być albo nie być.
Zielonka nie ma świra na punkcie "swoich"  tematów, grzebania w cudzej liście płac,  szafie ani sypialni. Zielonka lubi poświrowac, ale nie musi na siłę udowadniać swoich racji, a jak zdarzy jej się pomylić to potrafi użyć magicznego słowa przepraszam.

Zielonka ma świadomość, ze jej obecność na forum dostarczała  troche emocji i usuwala w cień nudę, ale...
Zielonce  jakby się znudziło udowodnienie,  że nie jest wielbłądem.

Miłego dnia.

No to mnie rozbawiłaś zielona świnko! Big Grin 
Jak to Niemcy mówią? "Eigenlob stinkt nicht - es macht gluecklich!"

Dziwne tylko, że ja do dzisiaj nie przeczytałem z twojej strony tego magicznego słowa PRZEPRASZAM!
Przeczytałem za to strumienie "argumentacji" dlaczego to zrobiłaś i dlaczego jesteś niewinna! Angry

(12-04-2019, 08:24)Unka napisał(a): Ferdydurke , ja zadalam proste pytanie , na ktore mozna by odpowiedziec jednym slowem .
Napisales ich o wiele wiecej , a konkretnej odpowiedzi nie udzieliles . Czy z lojalnosci do Kruni , czy niecheci do Zielonki idziesz dalej w zaparte .

To , ze Krunia , czy Ty wybraliscie sobie odmienny od swojej plci nick , dla mnie nie ma zadnego znaczenia ..jak sie bawic , to sie bawic . Tu jestesmy zgodni , tylko nie rozumiem , czemu denerwuje Cie cos , co nie ma znaczenia ?
Unka ja uznałem twoje pytanie za złożone i dlatego udzieliłem kompleksowej odpowiedzi.
Pytasz co mnie denerwowało?
Wielomiesięczne czepianie się tego samego, jakby jeden tydzień upierdliwości nie wystarczył!
Nie! To musiało się toczyć tygodniami i miesącami i najlepiej w nagonce!
12-04-2019, 22:01

Wiadomości w tym wątku
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 12-04-2019, 22:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: