(06-04-2019, 10:53)Unka napisał(a): Ferdydurke, uwazasz , ze wytykanie bledow Slonince i Iberte , jednoczesnie popierajac zachowanie Kruni jest w porzadku ?
Widzisz Unka, kiedy ja wyjaśniałem sprawę diegowych zarobków, to zielona świnia stwierdziła, że jestem upierdliwy.
Wtedy jakoś nie wyskoczałaś w mojej obronie, ale chętnie poparłaś świńkę!
Wiesz ja lubię fakty, a te nie są dla was ciekawe - mój post jest pierwszym na tym forum po ponad 24 godzinnej ciszy.
Jako banda zielonej świnki wypędziłyście z tego forum Krunię i Renię.
Waszej upierdliwości i waszego mobbingu nie jest wstanie wytrzymać żaden normalny user.
Jakie znaczenie ma to, że Krunia wybrała sobie męski nick?
Nie ma to żadnego znaczenia! Na tym forum jest cała masa obojniaków i jakoś się ich nie czepiacie!
Jaki sens miało pisanie o "obojniaku" Krunii? Ja byłem na MP "Czarną Jagodą" oraz Gretą Garbo i tylko prymitywy intelektualne, które nie miały żadnych argumentów odwoływały się do ostatniej deski ratunku- czyli "ty obojniaku"!
Zielona świnia podkreślała to w każdym wpisie do Kruni.

Efekt waszej "wspaniałej moralności" jest taki, że w ostatnich 6 dniach uskuteczniono na tym forum 46 wpisów.
Czyli niecałe 8 na dzień, czyli jeden wpis na ponad 3 godziny.
To są fakty, a teraz wy jako "świńska banda" możecie sobie wyszukiwać "moralne alibi" i udowodnić mi, że się mylę!

Przy tej "dynamice" forum będzie martwe z końcem maja!
Tylko mi nie pisz, że to moja wina - mnie tu nie było przez prawie tydzień!