Handy, życzę tobie ze szczerego serca - wszystkiego najlepszego( bez ironii i cynizmu! - słowo honoru!
)
Ja wiem, że żeniąc się z moją EX popełniłem błąd, ale mam dylemat, bo nie wiem, czy z inną kobietą miałbym też tak wspaniałe dzieci jak mam obecnie.
Przez prawie 20 lat miałem okazje obserwować przy stole brydżowym małźeństwo, które kochało się i szanowało do końca swych dni, ale poznałem też pewnego mistrza Europy, który potrafił zwyzwać swoją małżonkę od q..ew przy stoliku, pomimo , że wiedział, że też jestem z Polski.
Moje córki są starsze od twojej, ale nie wisze im na karku. Pytam kiedy mogę przyjechać i kiedy im pasuje.
To raczej one potrzebują mojej obecności, skoro proponują mi wspólne urlopy.
W przypadku starszej jestem wstanie zrozumieć - część kosztów przejmnie dziadek
, ale w przypadku młodszej jest to szczera reakcja jej i jej małżonka in spe.
Sprawia mi wielką przyjemność cotygodniowe przytulenie się do córek, do wnucząt.
Myślę, że nawet gdybyśmy nadal byli małżeństwem, to nasz kontakt byłby tylko trochę inny niż jest obecnie.
Gdzie jest iberte? Pisze nadal jako Mocznik na migrelo?
Czy też wstydzi się przyzanać, że też otrzymał w zaufaniu pościk od świniki?

Ja wiem, że żeniąc się z moją EX popełniłem błąd, ale mam dylemat, bo nie wiem, czy z inną kobietą miałbym też tak wspaniałe dzieci jak mam obecnie.
Przez prawie 20 lat miałem okazje obserwować przy stole brydżowym małźeństwo, które kochało się i szanowało do końca swych dni, ale poznałem też pewnego mistrza Europy, który potrafił zwyzwać swoją małżonkę od q..ew przy stoliku, pomimo , że wiedział, że też jestem z Polski.

Moje córki są starsze od twojej, ale nie wisze im na karku. Pytam kiedy mogę przyjechać i kiedy im pasuje.
To raczej one potrzebują mojej obecności, skoro proponują mi wspólne urlopy.
W przypadku starszej jestem wstanie zrozumieć - część kosztów przejmnie dziadek

Sprawia mi wielką przyjemność cotygodniowe przytulenie się do córek, do wnucząt.
Myślę, że nawet gdybyśmy nadal byli małżeństwem, to nasz kontakt byłby tylko trochę inny niż jest obecnie.
(18-03-2019, 20:27)Słoninka napisał(a): Te jego tematy o "pochwie lutego" .....ohyda i żenada.Wyścig wygrałaś z olbrzymią przewagą!

Gdzie jest iberte? Pisze nadal jako Mocznik na migrelo?

Czy też wstydzi się przyzanać, że też otrzymał w zaufaniu pościk od świniki?