![]() |
Zmiana Administartora - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5) +--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247) +--- Wątek: Zmiana Administartora (/Watek-zmiana-administartora_2719) |
Zmiana Administartora - fabek - 19-04-2018 Witam wszystkich ![]() W ostatnim czasie nie miałem niestety czasu na zajmowanie się forum, dlatego postanowiłem przekazać to mojemu znajomemu. Od tej pory to on będzie się wszystkim zajmował a ja ewentualnie mogę co jakiś czas wpaść i się przywitać. Nie będę już pełnił funkcji administratora, więc ze wszystkimi sprawami proszę kierować się do nowego admina. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Dziękuję za współpracę i mile spędzone chwile ![]() Miłego dnia życzę ![]() RE: Zmiana Administartora - Anita - 19-04-2018 Tworzyliśmy to forum z Tobą trudno ogarnąć,ze ojciec musi swoje dziecko oddać w inne ręce.. Powodzenia Fabku. Wpadnij czasem i pomachaj do nas. RE: Zmiana Administartora - Miecznik - 19-04-2018 Szkoda, ale wpadaj, wpadaj! ![]() RE: Zmiana Administartora - ychna - 19-04-2018 A jednak.. no, a z drugiej strony to dobrze, prawdziwe zycie toczy sie za oknem, powodzenia !! ![]() _______ No wlasnie Mieczniku, bedziemy wirtualnymi dziadkami, ja tam chetnie .. !! ![]() RE: Zmiana Administartora - Miecznik - 19-04-2018 Czemu dziadkami?! - Toż ja dziecków jeszcze nie mam! ![]() RE: Zmiana Administartora - ferdydurke - 19-04-2018 To może nowy administrator się przedstawi?! Chętnie przeczytam jakie ma cele. Czy forum nadal ma być kameralnym, czy ma się rozwinąć i przyciągać większą ilość forumowiczów? W obecnej formie i przy obecnym reżimie moderatów nie ma co liczyć na eksplozję i rozwój. RE: Zmiana Administartora - ychna - 19-04-2018 Oj.. Mieczniku, kazesz wpadac Fabkowi, a dziadkowac nie chcesz ! ![]() ![]() RE: Zmiana Administartora - Freddy - 19-04-2018 A ja proponuje wykasowanie uzytkownikom wszystkich do tej pory otrzymanych ostrzezen . Niech to bedzie pokojowy gest nowej administracji na wspolny, dobry poczatek. Zacznijmy od zera. RE: Zmiana Administartora - ferdydurke - 19-04-2018 (19-04-2018, 19:32)Freddy napisał(a): A ja proponuje wykasowanie uzytkownikom wszystkich do tej pory otrzymanych ostrzezen . Bardzo dobry pomysł Freddy! Proponuję też napisać do byłych użytkowników, że mają wykasowane upomnienia i jest amnestia na N-N.pl ![]() RE: Zmiana Administartora - iberte - 19-04-2018 Przede wszystkim dziekuje Ci Fabek za cierpliwosc i mily czas z Toba. Trzymaj sie cieplo. Nowym adminem jest Witold. Takie sluchy mnie dopadly. Bedzie mial ochote to sie przedstawi. Zobaczymy jak nam z nim tu bedzie. Imie brzmi groznie,ale moze ja przewrazliwiony jestem.... Ach , ta amnestia sie tak nie podniecajcie. Niektorzy maja kilkaset % i zyja. Fabek nie byl aptekarzem RE: Zmiana Administartora - ferdydurke - 19-04-2018 iberte, gdzie ty tego Witka wygrzebałeś? RE: Zmiana Administartora - phoenix - 19-04-2018 "Ach , ta amnestia sie tak nie podniecajcie. Niektorzy maja kilkaset % i zyja. Fabek nie byl aptekarzem " Fakt! Podniecanie sie amnestja na forum N-N, to w istocie....desperacja! No ale...jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma! A Jerzy swojej niemieckiej nimfomanki juz nie ma ![]() ![]() ![]() A czlowiek jak to, za przeproszeniem, zwierze jest! Jak podniet nie ma to....zle i wredne jest ![]() RE: Zmiana Administartora - ferdydurke - 19-04-2018 (19-04-2018, 22:04)phoenix napisał(a): "Ach , ta amnestia sie tak nie podniecajcie.Oh Zielonka, jakość seksu nie jest zależna od jej ilości ![]() ![]() Podniety mam, seks mam, więc nie muszę się upodabniać do ciebie! ![]() RE: Zmiana Administartora - iberte - 20-04-2018 (19-04-2018, 21:30)ferdydurke napisał(a): iberte, gdzie ty tego Witka wygrzebałeś? Gdzies go tu widzialem, gdy biegal po korytarzach... RE: Zmiana Administartora - Miecznik - 20-05-2018 No i kiedy poznamy nowego administratora? ![]() RE: Zmiana Administartora - Freddy - 20-05-2018 Nie wiem kiedy poznamy nowego administratora ale nie ulega watpliwosci, ze idzie "nowe". Aby zakonczyc "stare" postanowilem oglosic forumowa amnestie i cofnac wszystkie ostrzezenia. Nie wiem czy kogos przeoczylem, jesli tak to prosze o informacje na PW. Jesli konsekwencja tej decyzji bedzie pozbawienie mnie funkcji - to trudno. Zycze wszystkim milych i slonecznych Zielonych Swiąt. Ps. Oczywiscie Regulamin Portalu obowiazuje nadal w pelnym zakresie. RE: Zmiana Administartora - Diego10 - 20-05-2018 dziekuje Freddy za skasowanie moich ostrzezen, czy to mi cos pomoze? chyba nie, ja jestem recydywa z natury, dlatego ciesze sie tym zerem przy ostrzezeniach i grzecznie postoje w kacie RE: Zmiana Administartora - helen*** - 20-05-2018 (20-05-2018, 01:03)Miecznik napisał(a): No i kiedy poznamy nowego administratora? Pan moderator pewnie wstydzi sie nas ? ![]() RE: Zmiana Administartora - iberte - 20-05-2018 (20-05-2018, 13:26)Freddy napisał(a): Nie wiem kiedy poznamy nowego administratora ale nie ulega watpliwosci, ze idzie "nowe". W znanej i przez niektorych cenionej dekadzie, w ramach prewencji i jedynie slusznej mysli, zamykano ludziom usta. Robiono to na wiele sposobow, ale nie to jest wazne.... Gdy wiekszosc swiatlych umyslow wyjechala z kraju slusznych ideii, oglaszano amnestie i ponownie budowano "nowe", konczac ze "starym". Krotko mowiac....wszystko bylo "po staremu" ![]() Nowy administrator jest wolnym czlowiekiem i napewno kalendarz ma zawalony terminami. Jezeli pewnego dnia nie bedziecie mogli sie zalogowac....nie denerwujcie sie, to nie bedzie ERROR ![]() RE: Zmiana Administartora - fiscus - 21-05-2018 Dziękuję za usunięcie ostrzeżeń i obiecuję poprawę pisowni jak i kultury osobistej. ![]() ![]() |