Iberte,ja moge ci tylko napisac,jak ja cie odbieram. Twoje teksty w stosunku do innych userow.Moge jeszcze wyczuc intuicyjnie,jaki sie kryje charakter za twoimi tekstami i w jakim jestes aktualnie nastroju. Tak ogolnie jestes mieki (podatny)
ale to nie ma negatywnego znaczenia.Do tego znajac sloninke z MP wiem,ze sama nigdy nie funkcjonuje.Tak najpierw byl podporzadkowany Potworek potem Wielebny,teraz ty.To byli potakiwacze i obroncy. Mnie sie sloninka kojarzy z taka "rajfura"
Kobieta,ktora musi miec swoj "dwor".Utkwil mi w pamieci wierszyk z podstawowki--"Jedzie krol a z nim koniuszy,krol bez niego sie nie ruszy."
Pletujac sytuacje to ci powiem,ze bronic kogos to jest nawet fajnie ale wtedy kiedy ma racje a nie tak,ze na kazdy gwizdek.Tracisz wiarygodnosc jako iberte.To,ze jestes zmanipulowany to pokazales na moim watku jak sloninka cie zapytala czy Renia jest zlodziejka.A usluzny iberte na ten tychmiast zameldowal sie z poslusznym komentarzem..tak Renia jest zlodziejka.Ja osobiscie lubie takie doswiadczenia.One mnie wzbogacaja ale rownoczesnie pozbawiaja zludzen.Robie sie bardzie sceptyczna. No i pogadali.Rob tak,zeby tobie bylo dobrze w/g twojego morale.
ale to nie ma negatywnego znaczenia.Do tego znajac sloninke z MP wiem,ze sama nigdy nie funkcjonuje.Tak najpierw byl podporzadkowany Potworek potem Wielebny,teraz ty.To byli potakiwacze i obroncy. Mnie sie sloninka kojarzy z taka "rajfura"
Kobieta,ktora musi miec swoj "dwor".Utkwil mi w pamieci wierszyk z podstawowki--"Jedzie krol a z nim koniuszy,krol bez niego sie nie ruszy."