mi jest obojetne gdzie kto sie urodzil, wazne mi jest zeby nie zalatwial sie w moje gniazdko,moja ojczyzna jest mi droga i tu zyje moja rodzina, tu spedzilam wspaniale chwile, ferdydurke nie widzi, ze narod niemiecki to pathologia, ktora wymiera i zostaje przez obce narody wypierana, ze niemcy nas zawsze napadali i mordowali bo ich nienawisc do narodu polskiego jest genetycznie uwarunkowana, nie lubie,jak ktos obraza moje uczucia do mojego kraju i wara ci polaczku-mam na mysli ferdydurke od Polski, w Polsce byles nikim, w niemczech tez niczym nie zablysnales, chyba wsrod gopsodyn , opiekunek i logopedki probujesz kariere polityczna zrobic, biedaku
Reniu nie denerwuj sie, a moze zaczniemy go po prostu ignorowac? nie reagujmy na jego wpisy i zobaczymy co on zrobi, takie doswiadczenie z psychicznie chorym, moze mu to pomoze, my go karmimy jak jakiegos pasozyta,
polaczek
Pogardliwe określenie osoby, charakteryzującej się np. pazernością, cwaniactwem, przesadnym oszczędzaniem, otumanieniem.
Bardzo często nadinterpretowane i mylone z lekceważącym określeniem osoby pochodzenia polskiego.
ferdydurke to taki typowy polaczek
Reniu nie denerwuj sie, a moze zaczniemy go po prostu ignorowac? nie reagujmy na jego wpisy i zobaczymy co on zrobi, takie doswiadczenie z psychicznie chorym, moze mu to pomoze, my go karmimy jak jakiegos pasozyta,
polaczek
Pogardliwe określenie osoby, charakteryzującej się np. pazernością, cwaniactwem, przesadnym oszczędzaniem, otumanieniem.
Bardzo często nadinterpretowane i mylone z lekceważącym określeniem osoby pochodzenia polskiego.
ferdydurke to taki typowy polaczek