Podrzuce jak upieke wg oryginalnego przepisu m.in. z Fenchelsammen, wlasnie zamowilam w Reformhaus, beda w poniedzialek.
Co za durnaty dzien, chyba taki jak i pogoda!!
Najlepsze bylo, ze jechalam w jedna strone i placilam bilet 3,20€, a wracajac tez ta sama trasa 2,20€, mysle, ze kierowca machnal sie, choc ten utrzymywal, ze to jego poprzednik mnie oszwabil !!
Jak juz na nogach to wybralam sie na male zakupy, podbiegam do stojacego autobusu, a pan bus w tym momencie zamknal drzwi i se skurkowany odjechal, na dodatek za wczesnie..
.. pol sekundy i podjezdza auto, wychyla sie pan i mowi, zeby wsiadac to dogonimy autobus, hmm, niby kuszace, a jednak podziekowalam, tym bardziej, ze bylo ich dwoch.. ja, cale zycie uczylam dzieci, ze nie wsiada sie do obcych samochodow, czarnej wolgi
itp., wiec gdyby cus.. to co by te dzieci pomyslaly nad moimi Leiche wylowionymi z Elby?.. bylby wstyd nawet po smierci!!
Lece w koncu ta fasolowa ugotowac, albo fasola rozmoczy sie na amen, a potem proba generalna dla swiatecznego makowca.
Co za durnaty dzien, chyba taki jak i pogoda!!
Najlepsze bylo, ze jechalam w jedna strone i placilam bilet 3,20€, a wracajac tez ta sama trasa 2,20€, mysle, ze kierowca machnal sie, choc ten utrzymywal, ze to jego poprzednik mnie oszwabil !!
Jak juz na nogach to wybralam sie na male zakupy, podbiegam do stojacego autobusu, a pan bus w tym momencie zamknal drzwi i se skurkowany odjechal, na dodatek za wczesnie..

.. pol sekundy i podjezdza auto, wychyla sie pan i mowi, zeby wsiadac to dogonimy autobus, hmm, niby kuszace, a jednak podziekowalam, tym bardziej, ze bylo ich dwoch.. ja, cale zycie uczylam dzieci, ze nie wsiada sie do obcych samochodow, czarnej wolgi
itp., wiec gdyby cus.. to co by te dzieci pomyslaly nad moimi Leiche wylowionymi z Elby?.. bylby wstyd nawet po smierci!!Lece w koncu ta fasolowa ugotowac, albo fasola rozmoczy sie na amen, a potem proba generalna dla swiatecznego makowca.
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)