To moze i ja krotko, jesli mozna...
Tez mam problemy ze stawami, przede wszystkim kolanowymi.
Moja lekarka domowa stwierdzila ogolne zuzycie stawu, wyrobienie sie tej chrzastki zabezpieczajacej koncowki kosci stykajacych sie w stawie. To normalne, ze z wiekiem stawy sie zuzywaja a kiedy kosc zaczyna ocierac o kosc to boli.
Wlasnie na ten bol zaproponowala mi akupunkture.
Zapytalem czy ta akupunktura jakos pomoze w leczeniu stawu.
Odpowiedziala, ze nie.
Poprzez akupunkture zostanie zablokowany nerw przenoszacy sygnaly bolu z kolana do mozgu.
W praktyce po takiej akupunkturze bede chodzil jakby wszystko bylo w porzadku bo nie bede czul bolu.
Jednak to zludne uczucie, bo w ten sposob kolana zniszczy sie jeszcze szybciej nie czujac sygnalow ostrzegawczych.
Bede chodzil, biegal nosil ciezary az kiedys kosc mi wyjdzie przez skore z kolana a mnie nie bedzie bolec !!!
Podziekowalem i po namysle wybralem inna droge.
Kupuje sobie preparat z dzikiej rozy o nazwie litozin, dzieki ktoremu tez bol zniknal.
Litozin stawy regeneruje, leczy i wspomaga elastycznosc.
Mnie to pomoglo i dopoki go biore, dopoty nie mam problemow z kolanem.
Moze warto sie zastanowic, zanim za pomoca akupunktury zablokuje sie nerwy.
Tez mam problemy ze stawami, przede wszystkim kolanowymi.
Moja lekarka domowa stwierdzila ogolne zuzycie stawu, wyrobienie sie tej chrzastki zabezpieczajacej koncowki kosci stykajacych sie w stawie. To normalne, ze z wiekiem stawy sie zuzywaja a kiedy kosc zaczyna ocierac o kosc to boli.
Wlasnie na ten bol zaproponowala mi akupunkture.
Zapytalem czy ta akupunktura jakos pomoze w leczeniu stawu.
Odpowiedziala, ze nie.
Poprzez akupunkture zostanie zablokowany nerw przenoszacy sygnaly bolu z kolana do mozgu.
W praktyce po takiej akupunkturze bede chodzil jakby wszystko bylo w porzadku bo nie bede czul bolu.
Jednak to zludne uczucie, bo w ten sposob kolana zniszczy sie jeszcze szybciej nie czujac sygnalow ostrzegawczych.
Bede chodzil, biegal nosil ciezary az kiedys kosc mi wyjdzie przez skore z kolana a mnie nie bedzie bolec !!!
Podziekowalem i po namysle wybralem inna droge.
Kupuje sobie preparat z dzikiej rozy o nazwie litozin, dzieki ktoremu tez bol zniknal.
Litozin stawy regeneruje, leczy i wspomaga elastycznosc.
Mnie to pomoglo i dopoki go biore, dopoty nie mam problemow z kolanem.
Moze warto sie zastanowic, zanim za pomoca akupunktury zablokuje sie nerwy.
![[Obrazek: Edqo59dqRTm77DeVnFIVka-30.jpg]](https://images.medpex.de/medias/24392/Edqo59dqRTm77DeVnFIVka-30.jpg)