Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blisko do 50-tki i raptem mam dziecko, co robic?
Dzien dobry,
wydaje mi sie ze jaka jest babcia , zalezy tylko od jej zdrowia fizycznego, psychicznego i podejscia do zycia .
Celowo tu pomine tak zwana " babcina dobroc" , czyli gruba siwa 60 letnia babcia , ledwo lazaca,
ale dusza nie czlowiek. Gotuje i piecze, da jesc calej rodzinie, mozesz przyjsc niespodziewanie na obiad. Jest u niej zawsze milo i pachnaco plackiem i jedzeniem w bratniku . Owszem , stale w poplamionym gotowaniem fartuchu, siwymi nie widzacymi fryzjera od lat wloskami, ale o pucatej , doberj i promiennej twarzy . Witajaca zawsze usmiechem , otwartymi ramionami.
Wszyscy ja kochaja, szczegolnie dzieci . Prawdziwa babcia .
Jako kontra - babcia jeszcze pracujaca gdzies w biurze, codziennie elegancko ubrana i zadbana. Odwiedzajaca 3x w tygodniu fitnesstudio .Majaca czas na wizyte wnukow z raz w tygodniu, albo rzadziej .
Jezdzaca latem na zagraniczne urlopy- czyli nici z pilnowania dzieciakow corki ,
albo syna cale lato .
Dwie kobiety dwa zycia , dwa charaktery ,ktora jest szczesliwsza ?
Mysle ze obie( na swoje sposob). Sa takie kobiety i inne . Jedne aranzuja sie z zyciem tylko dajac,
inne tylko biorac.

Czy kobieta powinna miec dziecko okolo 50 -tki ?
Czemu nie, jak podola ?
[-] 2 użytkowników lubi ten post:
  • fiscus, Miecznik
25-11-2017, 14:36

Wiadomości w tym wątku
RE: Blisko do 50-tki i raptem mam dziecko, co robic? - Leon 66 - 25-11-2017, 14:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: