Post: #494
Anita, potrafisz swoje myśli forumułować jasno i precyzjnie? To nie jest wątek : "Zgaduj -zgadula", tylko wątek kulinarny, czyli w dziedzinie, w której ty ponoć jesteś ekspertem.
Wytłumacz mi w takim razie jak wygląda farsz z pora w gęsi i na co to dziwadło smakuje.
Pytam, bo od momentu mojej krytyki pora w gęśi zaczełaś pisać bezsensu.
Wpadł ci do głowy pomysł z porem i gęsią więc uzasadnij tę harmonię smakową.
Dla mnie jest to cebula z dżemem dziadka Poszepszyńskiego.
Wytłumacz mi w takim razie jak wygląda farsz z pora w gęsi i na co to dziwadło smakuje.
Pytam, bo od momentu mojej krytyki pora w gęśi zaczełaś pisać bezsensu.
Wpadł ci do głowy pomysł z porem i gęsią więc uzasadnij tę harmonię smakową.
Dla mnie jest to cebula z dżemem dziadka Poszepszyńskiego.