nie wiem skad ty te wiadomosci masz ale co mnie to obchodzi , w koncu to ja pracuje w szkole w ktorej jest duzo dzici autystycznych i one nie funkcjonuja samodzielnie i nie beda funkcjonowaly samodzielnie a poza tym moj pracodawca posiada osrodek zamkniety dla auystow i trzeba porozmawiac z pracownikami tego osrodka, jest to takie zaburzenie rozwojowe ,ktore najczesciej uniemozliwia samodzielne zycie, rodzice sa najczesciej tak wykonczeni psychicznie i fizycznie ze oddaja dzieci do internatow, mamy tez internat przy szkole i jest przepelniony , poniewaz rodzice nie daja rady
- Genauigkeit, Detailliebe, Ehrlichkeit - (za netem) sa to zachowania a nie cechy charakteru, zachowania wykonywane nieswiadomie i automatycznie ,dlatego sa tak niebezpieczne,
przejelam chlopca od kolezanki, nie wiedzialam ze na stole nic nie moze lezec , a lezalo dosyc duzo, zmiotl chlopak wszystko ze stolu , lacznie z moniitorem,wylal moja herbate na drukarke, mnie zakleszczyl stolem i krzyczal jak opetany, dobrze ze wiedzialam jak sie zachowac w takiej sytuacji, ale byly momenty ze myslalam ze nie zobacze juz swojej rodziny
- Genauigkeit, Detailliebe, Ehrlichkeit - (za netem) sa to zachowania a nie cechy charakteru, zachowania wykonywane nieswiadomie i automatycznie ,dlatego sa tak niebezpieczne,
przejelam chlopca od kolezanki, nie wiedzialam ze na stole nic nie moze lezec , a lezalo dosyc duzo, zmiotl chlopak wszystko ze stolu , lacznie z moniitorem,wylal moja herbate na drukarke, mnie zakleszczyl stolem i krzyczal jak opetany, dobrze ze wiedzialam jak sie zachowac w takiej sytuacji, ale byly momenty ze myslalam ze nie zobacze juz swojej rodziny