Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niesamowita historia Polski.
(12-09-2017, 08:22)Miecznik napisał(a): Szanowny Ferdydurke, nie pomyliłem i nie troluję. Kilka dni temu czytałem te same Twoje opinie o polskiej przedwojennej gospodarce, teraz czytam to samo... Skojarzyło mi się z tym rosyjskim marynarzem, który twierdził, że on w niebo śle rakiety...
To było jak najbardziej na temat, tylko ja chciałem Ci tak jakoś delikatnie dać do zrozumienia, że powtarzasz się. Smile
Ale nie przejmuj się, w naszym wieku to narmalka i lepiej już nie będzie. Big Grin

Miłego dnia! Smile
Mieczniku, tematu 32 premierów w 20 latach, jeszcze nigdzie nie opublikowałem, więc trudno mówić o powtarzaniu się! Tongue 
To że powtarzam wnioski, które z tych działań wynikają jest wynikiem przeprowadzania postępowania dowodowego.
Postawiłem tezę, że Polska międzywojenna była biednym zacofanym krajem, a teraz to udowadniam.
Spójrz na obecne dziennikarstwo w necie! Ten sam tekst potrafi być powtórzony trzykrotnie w tym samym artykule.
Skoro to jest dzisiejszym standardem, to ja jestem bardzo wymagający do mych czytelników, bo powtarzam się co najwyżej dwukrotnie i to w różnych tekstach z zupełnie inną dekoracją i choreografią Big Grin
12-09-2017, 21:25

Wiadomości w tym wątku
RE: Niesamowita historia Polski. - ferdydurke - 12-09-2017, 21:25