Post: #437
Dziewczyno przecierz Ty dobrze wiesz,ze ja nie używam przepisów.
Co spróbuję to odtworzę.
2kg pomidorów pieczonych
Sok pomidorowy naturalny(bez konserwantów bo zepsują smak)
Ząbek pieczonego czosnku (w skórce)do zupy i do pieczenia pomidorów
1,5 szkl czerwonego wytrawnego wina.
Świeże zioła.
Podstawa zupy jest bulion warzywny (dużo selera)
Możesz ja podawać jako zupę krem z dowolnym serem i grzankami
Zepsuć śmietana :/
Nie polecam
Ja ja blenduje,posypuje mozzarella albo parmezanem i zapiekam w ten. 180 stopni kilka minut .Posypuję bazylia.
Pomidory podlewasz oliwa z oliwek i pieczesz.
Uwaga!
By zupa nie miała mocno winnego smaku wszystkie przyprawy i sok z pomidora dodaj jak wino odparuje.
Czy jeszcze jakieś pytania
❓
Co spróbuję to odtworzę.
2kg pomidorów pieczonych
Sok pomidorowy naturalny(bez konserwantów bo zepsują smak)
Ząbek pieczonego czosnku (w skórce)do zupy i do pieczenia pomidorów
1,5 szkl czerwonego wytrawnego wina.
Świeże zioła.
Podstawa zupy jest bulion warzywny (dużo selera)
Możesz ja podawać jako zupę krem z dowolnym serem i grzankami
Zepsuć śmietana :/
Nie polecam
Ja ja blenduje,posypuje mozzarella albo parmezanem i zapiekam w ten. 180 stopni kilka minut .Posypuję bazylia.
Pomidory podlewasz oliwa z oliwek i pieczesz.
Uwaga!
By zupa nie miała mocno winnego smaku wszystkie przyprawy i sok z pomidora dodaj jak wino odparuje.
Czy jeszcze jakieś pytania
