Post: #436
Surowka z cukini i ogorka, pierwsza klasa! Zmniejszylam ilosc cebuli, dodalam bardzo dojrzale awokado, odrobine swiezego soku z cytryny i posypalam delikatnym szczypiorkiem.
ps. kiedys zrobilam surowke i musialam ja wyrzucic, cebula byla gorzka jak piolun..
teraz sprawdzam, bo boje sie zapaskudzic danie..
Samo chwalenie sie zupa z pieczonych pomidorow nic mi nie da, ale, jakis przepis z pewnoscia ..
no! po to chyba jest ten watek, zeby pomagac slabszym kulinarnym wojownikom !
ps. kiedys zrobilam surowke i musialam ja wyrzucic, cebula byla gorzka jak piolun..

Samo chwalenie sie zupa z pieczonych pomidorow nic mi nie da, ale, jakis przepis z pewnoscia ..

no! po to chyba jest ten watek, zeby pomagac slabszym kulinarnym wojownikom !

Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.