Post: #408
Majami mnie bardzo zainspirowała 
To ja się pochwalę, że jadłam dziś sandacza, bardzo prosto smażonego, na szpinaku duszonym z cebulką i czosnkiem. Oczywiście, całe liście szpinaku. Wszystko to pływało sobie w sosie holenderskim. Wyraźnie czuć było żółtka.
No poezja!
Rybę jak usmażyć, każdy wie
Mój przepis
Mniszek lekarski, liście
10 x próbowałam dodać zdjęcie... Już mi wystarczy :/

To ja się pochwalę, że jadłam dziś sandacza, bardzo prosto smażonego, na szpinaku duszonym z cebulką i czosnkiem. Oczywiście, całe liście szpinaku. Wszystko to pływało sobie w sosie holenderskim. Wyraźnie czuć było żółtka.
No poezja!
Rybę jak usmażyć, każdy wie

Mój przepis
Mniszek lekarski, liście
10 x próbowałam dodać zdjęcie... Już mi wystarczy :/
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Mark Twain
Mark Twain