Dobrze, że wybrałeś wibrator, a nie mnie!

Fanka prolo TV
|
Dobrze, że wybrałeś wibrator, a nie mnie!
![]()
24-09-2020, 22:57
(24-09-2020, 22:57)ferdydurke napisał(a): Dobrze, że wybrałeś wibrator, a nie mnie! Ty, Ferdydurke masz jakieś ewidentne...deficyty, w sprawach ten tego. Skorpionek iberte spod znaku panny (he he) pisał o WENTYLATORZE. O wibratorze marzy fanka prolo tv. No ale jak facet tak wygląda, to o czym tu marzyć?
24-09-2020, 23:21
Nie wiem o czym marzy fanka prolo tv - nie byłem w kurniku od czasu, kiedy mnie zbanowano i nie mam zamiaru tam zaglądać. Czego oczy nie widzą nie denerwuje głowy.
Fotka nr.2
24-09-2020, 23:34
(24-09-2020, 23:34)ferdydurke napisał(a): Nie wiem o czym marzy fanka prolo tv - nie byłem w kurniku od czasu, kiedy mnie zbanowano i nie mam zamiaru tam zaglądać. Czego oczy nie widzą nie denerwuje głowy. Ferdydurke... jaka fotka nr "2" ? Albo wstaw linka albo zdjecie....chyba potrafisz ? ![]() Wentylatorek kieszonkowy ci się marzy? Zima idzie...co se będziesz chlodził? https://www.amazon.de/dp/B087FFGDDQ/ref=as_li_ss_tl?SubscriptionId=AKIAJO7E5OLQ67NVPFZA&ascsubtag=809143900-310-1135864605.1600982512&tag=beste_bewertungen_1-21
25-09-2020, 07:47
Od czasu gdy "moderacja" MP prosi o korzystanie z moich danych, nie wchodze tam.
Nie bede im nabijal kasy. Ale Ty Traffka, widze jestes na biezaco i tesknisz za "kultura" i "sztuka". ![]() Na Amazon proponuje Wam Prime. Przy wiekszej ilosci tych urzadzen zaoszczedzicie na przesylkach ![]() Ja sie pakuje i zmykam na moja skalke. Trzeba sobie jakies miejsce na zime znalesc ![]()
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
![]()
25-09-2020, 11:27
Iberte, jakie korzystanie z danych? Możesz rozwinąć temat?
Tęsknota, o której piszesz jest mocno pozorna. Owszem, bywam w kurniku, ale bynajmniej nie z tęsknoty. Bez ziarna od czasu do czasu jego mieszkanki umarłyby z nudów i zgryzoty. Nie mogę na to pozwolić ![]() Skałki szukasz? Co powiesz o tym miejscu?
25-09-2020, 12:09
Kilka tygodni temu, pokazala mi sie informacja, ze MP prosi o wyrazenie zgody na przetwarzanie moich danych.
Tam byl nawet szczegolowy opis kto i w jakim celu.... Nie wyrazilem jej i tym samym wstep do inelektualnych zaulkow zostal dla mnie zamkniety. Sliczne miejsce na tym zdjeciu. Moja skalka nie jest tak urocza, ale za to realna. W ostatnim okresie stalem sie bardzo melancholijny i wracalem do miejsc gdzie zostawilem swoj slad. Odgrzebalem swoja pamiec i tam jest mi dobrze. Milego...
![]()
25-09-2020, 14:22
Iberte, miejsce na tym zdjęciu jest zupełnie realne.
Europa, Portugalia, Algarve, Praia da Rocha. Odwiedzanie "starych" miejsc może być niewątpliwie ciekawe i wzruszające. Ale to nie wyklucza poznawania wciąż innych, nowych miejsc. A ja jeszcze wrócę do tych danych, o które prosi MP. Do rejestracji potrzebny jest adres mailowy i nick. Właśnie zajrzałam na mój adres mailowy służący jedynie MP. Kubuś Kucharek dostał ponad 50 wiadomości od Michaliny. Jakieś bzdury, których nawet nie otwieram. Do czego oni mogą wykorzystywać Twoje dane? A przede wszystkim jakie dane? Te ktore podajesz do rejestracji, a podać możesz co chcesz, np.Gaskę Balbinę. Udanego łykenda życzę tutejszym bywalcom ![]()
25-09-2020, 16:13
ad Traffka, mamy różne asocjacje i różny tok myślenia.
Zdjęc na tym portalu wklejłem już setki, ale coś się nagle zmieniło i zdjęcie nie wchodziło. Wróciłem z przemiłego wieczoru u Portugalczyka - mój "adoptowany" syn przyszedł ze swoją przyjaciółką. Tak eleganckiej kobiety dawno nie widziałem! Urocza, inteligentna, delikatna, subtelna, a jednocześnie swobodna. Dobrze ubrana z nienagannym zachowaniem. Delikatnym seksapilem. Dla mnie kobieta ideał - niestety urodziłem się o 30 lat za wcześnie. Dlaczego o tym pisze? Bo Lara jest zjawiskiem na wymarciu! Jest cudowna i mam nadzieję, że będę gościem na ich ślubie!
26-09-2020, 02:22
Chocbys urodzil sie za 30 lat, to i tak nic to nie zmieni.
Ty tych zjawiskowych kobiet po prostu nie dostrzegasz. Ich nie znajdziesz w lesie na grzybach. Potem idziesz raz do ludzi i ..... bomba! W Niemczech ich tak nie widac, bo Niemki biegaja w dzinsach, albo przy „ starym“ w „ gaciach“. Jedz do Polski, idz na plaze, do kina, do teatru.... Przekonasz sie, ze te zjawiska nie sa na wymarciu.
![]()
26-09-2020, 21:18
Iberte, gracje typu Grace Kelly będziesz miał trudności znaleźć nie tylko w Polsce. Ładnych kobiet jest mnóstwo, nie tylko w Polsce, ale kobiet kompletnych jest niewiele i jest to niezależne od kraju.
Podobne do twoich poglądów miała moja Ex, więc zrobiliśmy mały eksperyment - liczyliśmy przez pół godziny ładne kobiety na rynku w Krakowie, potem usiedliśmy na starówce w D-dorfie i też liczyliśmy przez pół godziny. Kraków przegrał porównanie z D-dorfem z kretesem!
26-09-2020, 22:32
Gdybys te kobiety w D-dorfie zapytal o miejsce urodzenia, to polowa pochodzi z Polski i tylko nieliczne mialy babcie Hildegarde.
Kobieta kompletna.... kto to?
![]()
26-09-2020, 23:06
Iberte, Fam. Popolski się kłania
https://www.youtube.com/watch?v=vPFie7SoLdA Kobieta kompletna obok urody, posiada wdzięk, elegancje w wyglądzie i w ruchach, delikatny seksapil jest inteligentna, elokwentna, a jednocześnie swobodna, posiada dobre maniery. Jest zadbana i potrafi się stosownie do sytuacji gustownie ubrać. .
28-09-2020, 19:13
Ferdydurke, szukasz kobiet KOMPLETNYCH?
Zajrzyj do kurnika! ![]() 4 ładne, mądre, pełne seksapilu i dobrych manier....kurki: baletka, szanelka, majami i ychna. Jęczą, męczą się i...czekają ![]()
29-09-2020, 00:19
Traffka, nie szukam kobiety kompletnej - nie szukam żadnej, ale to nie przeszkadza mi w obserwowaniu życia.
Sam mam dwie atrakcyjne córki, obie inteligentne i pewne siebie, obie elokwentne z dobrymi manierami, ale do kiebiety kompletnej brak im paru cech. Jestem w tym wieku, gdzie można sobie pozwolić na ocenianie z racji wieku, doświadczenia i braku zagrożenia. ![]()
29-09-2020, 01:18
(28-09-2020, 19:13)ferdydurke napisał(a): Iberte, Fam. Popolski się kłania Steffen Möller byl kiedys bardzo popularna postacia w Polsce. Ogladalem ( nie na zywo) kilka jego wystepow i zastanawialem sie nad jego sukcesem. Pomimo, ze nudzil ludzie bili mu brawa. Jego sukces polegal jedynie na tym, ze Niemiec Polakom opowiadal dowcipy o Niemcach. One byly beznadziejne, ale byly o Niemcach. W Niemczech nie zaistnial, bo byl zwyklym nudziarzem. Klika ktora prezentujesz, probuje wegetowac jadac na tym samym paliwie. Polacy Niemcom probuja sprzedawac dowcipy o Polakach O ile Möller potrafil rozbawic sale, to tej miernoty ogladac sie nie da. Twoj opis "kobiety kompletnej" jest tesknata za emocjami. To niemal finezyjny opis marzen. Po pierwszej nocy okazuje sie, ze lewa piers jest duza mniejsza od prawej i mit bogini ginie. Po tygodniu okazuje sie, ze jej wiedza jest wycinkowa i inteligencji nie starczy na glebokie rozmowy przez 365 dni. Nie odliczam dni pracy, bo przeciez wraca do domu. Po miesiacu okazuje sie , ze jest chodzaca Wiki i wie wszystko lepiej od Ciebie. To jest wbrew naturze, bo przeciez takich istot nie ma. Kiedys zacznie biegac w trampkach, poniewaz buty w ktorych(my samce) lubimy je ogladac, degeneruja stopy. No i w koncu kiedys z rana( bez makijazu) zaczyna marudzic, jak kazda inna. ze kran cieknie. Z tej "kompletnej" calosci, kawalek po kawalku ubywa i wreszcie ta postac przeistacza sie..... w kobiete. Byc kobieta to prawdziwe wyzwanie! Pracowac, prowadzic dom, podobac sie i zdobic faceta, mowic tak zeby inni chieli sluchac..... No i jeszcze znecac sie nad naszymi zmyslami. Napisano tysiace psalmow o kobietach. Napisano tysiace dowcipow o babach. Pierwszy raz czytalem o...."kobiecie kompletnej"
![]()
29-09-2020, 22:10
(25-09-2020, 16:13)Traffka napisał(a): Iberte, miejsce na tym zdjęciu jest zupełnie realne. Odwiedzanie starych miejsc, to zajecie dla tych ktorzy juz nie chca gonic zycia. Chec odkrywania nowych, to nie jedynie przywilej wieku, ale rowniez stan emocji. Chocbym mial jeszcze zyc 200 lat, to i tak nie zobacze wszystkiego. Gonitwa bez konca i brak miejsca na spokoj. Wszystko ma swoj czas..... Mam jeden prywatny adres e-mail. Zalatwia wszystkie moje potrzeby. Nie bede zakladal nowych, aby wejsc na MP. Po co? Ten ktory mam, MP nie bedzie mi zasmiecac "dopasowanymi" reklamami.
![]()
29-09-2020, 22:30
Iberte, mała korekta - Fam. Popolski nie składa się z Polaków, tylko w przeważającej części z Niemców i innych nacji.
Ojcem tej ideii jest Achim Hagemann urodzony w Recklinghausen, który był dwa lata w związku z Polką i pytany o to jak wpadł na tą idee. Odpowiedział po X-tym weekendzie spędzonym w towarzystwie polskiej przyjaciółki, jej rodziny i polskich znajomymych. On doskonale dostrzegł nasze zamiłowanie do gloryfikowania samych siebie. Czternastokrotna miss Zabrza kuzyneczka Dorotka jest Kroatką i nazywa się Iva Buric Zalac ![]() Janusz Popolski - Martin Ziaja urodził się w Moers Mirek Popolski - Mirko van Stiphaut urodził się w Duisburg. i.t.d. Zwrot "kobieta kompletna" jest moim wynalazkiem, tak jak i "JP2".
29-09-2020, 22:50
(29-09-2020, 22:50)ferdydurke napisał(a): Iberte, mała korekta - Fam. Popolski nie składa się z Polaków, tylko w przeważającej części z Niemców i innych nacji. Tego nie wiedzialem. Ale to jeszcze gorzej. Nie dosc, ze miernota, to jeszcze przebierancy
![]()
29-09-2020, 23:05
Iberte, twoje motto okazuje się być tylko kamuflażem!
![]()
29-09-2020, 23:32
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|