Jak w temacie

Prima aprilis
|
Jak w temacie
![]()
03-04-2019, 21:00
Co to sie narobilo z NN ? Dopiero jak kliknelam bezposrednio w "luzne rozmowy" to weszlam na forum. Inni chyba o tym nie wiedza?
![]()
"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę." A.D.Williams
03-04-2019, 22:48
No co się narobiło?
Był...spóźniony prima aprilis. Zobacz jaką datę mają ostatnio aktywne tematy...wszystkie kończą się na 01.04
03-04-2019, 22:54
Tak,juz doszlam do tego na moim watku
![]()
"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę." A.D.Williams
03-04-2019, 22:56
Powiem wam ludzie ze coraz bardziej brzydze sie tym portalem i piszäcymi tu ludzmi, Nie mozna juz tu czytac tych adoracyjnych tekscikow do i o Prosiaku , Jej wlasne egzaltacje na swoj temat , tez mnie mdlä. Robie sobie dluzsze przerwy , czasam z przyzwyczajenia juz w lozku zerkne o czym jest pisane.. Stale to samo , A to trojca swieta przeciw Ferdy, trojca swieta przeciw Fiskus, trojca swieta przeciw Reni.. Albo zielonka ,- o swej mädrosci, o swej szkole, o swym zyciu , o swych przelicznych znajomych .. Dzisiaj dla grandy nieomieszkala zamknäc wam z powodu Prima-aprilisa forum (na kilka godzin,) bo to jest "jejine "poczucie zajefanego humoru i umie. A jak umie to moze i o ! Pamietam jaka juz byla sprytna na MP, od jakiegos chwilowo omotanego( przyjazniä na wieki )modera wyciägnela triki i po krotkim czasie tez potrafila dopisywac do zamknetych tematow, potrafila komus zamknäc znienacka i otworzyc tez . Potrafila po wywaleniu , natychmiastowo i ostentacyjnie w jakiejs zmanierowanej odmianie zielonki wrocic. , jak gdyby nigdy nic i swirowac od nowa . Plaga, szarancza i zmora kazdego forum . Nic to , -na kazdym znajdzie popychadla ktore jej asystujä , jä adorujä i za kazdy jej pierd lajkujä... to tez trzeba umiec. Dla mnie to normalna patologia , a przydupasy - zwykle patole ... Bawcie sie dalej , nie mam weny jak swir , albo opozniony w rozwoju rentner- malolat ustawicznie sie wyglupiac, albo wdawac w ordynarne przepychanki bo mnie to juz od dluzszego czasu niebozebnie mierzi . .. Robie städ endgültige spadke . Pozdrawiam na odchodne kilku normalnych :Fiskus , Ferdydurke , Egle, Iskierke i Renke Milego pobytu na tym lez padole . Witold, jak sie *naumiesz* likwidowac konta, zlikwiduj moje , mam tu tylko jedno. Adijos !
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
03-04-2019, 23:44
Obojnak się pożegnał. Co za ulga dla ludzkości
![]()
04-04-2019, 00:05
Cytowanie nie funkcjonuje!
Krunia, dzięki za pozdrowienia i trzymaj rękę na pulsie, bo ja mam wrażenie, że niektórzy opuszczą to forum dobrowolnie. Czas pokaże.
04-04-2019, 00:09
Rękę na pulsie a kołki w uszach
![]() ![]()
04-04-2019, 00:11
Zielonka, stajesz się nudna!
![]()
04-04-2019, 00:18
04-04-2019, 08:33
Myslam , ze rzeczywiscie zlikwidowano ta strone .
Pomysl , ze Sloninka ma cos z tym wspolnego , potwierdza tylko obsesje na jej punkcie . Odpoczynek moze cos pomoze .
04-04-2019, 11:00
"Pozdrawiam na odchodne kilku normalnych :Fiskus , Ferdydurke , Egle, Iskierke i Renke
Milego pobytu na tym lez padole" - napisał Leon. Idąc drogą logiki pozostałe osoby tutaj są...nienormalne.
Myślę o zalozeniu klubu nienormalnych. Ostatecznie klub kretynek kiedyś już był i całkiem nieźle prosperował
![]() A tak swoją drogą, to przykład diego-stróża czy leona-przebierańca pokazuje do czego ludzi, którzy nie mają innych zajęć, może doprowadzić wirtualny świat.
Smutne to i przykre ![]()
04-04-2019, 11:28
Chyba kazdy ma jakies inne zajecia ?
Inaczej aktywnosc w ciagu dnia ograniczalaby sie do tych paru chwil tutaj . Moze podejscie do ludzi i ich zachowania jest rozne . Twoje Sloninko jest nadzwyczaj upierdliwe . Po jednym to splynie , drugiego do furii doprowadzi i odbija pileczke .
04-04-2019, 12:16
No cóż...furiaci powinni się ogarnąć, żeby nie stanowić zagrożenia dla otoczenia, a przede wszystkim dla siebie samych.
Unka, nikt z mojego realnego świata nie nazwał nigdy mnie (ani moich zachowań) mianem upierdliwych. Ale masz oczywiście wszelkie prawo do własnych ocen. A ja z pewnością nie wpadnę z tego powodu w szał czy furie. Pozdrawiam ![]()
04-04-2019, 12:26
Leos , dzieki za pozdrowienia i jak juz odpoczniesz,to daj "czadu" na nn. Pozdrawiam
![]()
04-04-2019, 16:00
Chyba jednak byłoby lepiej gdyby ten/ta/to nie "czadziło" tutaj więcej.
Smród od tych durnych "występów" nadal drażni nozdrza.
04-04-2019, 21:51
04-04-2019, 22:57
ferdydurke, przecież wiesz o tym ze jesteś beznadziejny
![]() jesteś beznadziejny tym bardziej, ze mając świadomość furii przebieranca, idziesz w zaparte twierdząc, że 2+2=5 twoje bezzasadne impertynencje w stosunku do mnie, obłuda w stosunku do Reni, potyczki z chora diego, chora solidarność z przebierancem-furiatem, itd itp...jawią cie jako mroczna postać bez honoru, bez ambicji i bez zasad (nawet tych wirtualnych)
04-04-2019, 23:42
świnko, dla ciebie mogę być beznadziejny, ale pociesza mnie to, że ty nigdy nie osiągniesz mojego poziomu IQ,
pomimo bycia absolwentką ponoć "elitarnego" liceum. ![]()
05-04-2019, 00:34
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|