![]() |
|
Prima aprilis - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Prima aprilis (/Watek-prima-aprilis_2993) Strony:
1
2
|
Prima aprilis - Słoninka - 03-04-2019 Jak w temacie
RE: Prima aprilis - Słoninka - 03-04-2019 RE: Prima aprilis - Luce 2 - 03-04-2019 Co to sie narobilo z NN ? Dopiero jak kliknelam bezposrednio w "luzne rozmowy" to weszlam na forum. Inni chyba o tym nie wiedza?
RE: Prima aprilis - Słoninka - 03-04-2019 No co się narobiło? Był...spóźniony prima aprilis. Zobacz jaką datę mają ostatnio aktywne tematy...wszystkie kończą się na 01.04 RE: Prima aprilis - Luce 2 - 03-04-2019 Tak,juz doszlam do tego na moim watku
RE: Prima aprilis - Leon 66 - 03-04-2019 Powiem wam ludzie ze coraz bardziej brzydze sie tym portalem i piszäcymi tu ludzmi, Nie mozna juz tu czytac tych adoracyjnych tekscikow do i o Prosiaku , Jej wlasne egzaltacje na swoj temat , tez mnie mdlä. Robie sobie dluzsze przerwy , czasam z przyzwyczajenia juz w lozku zerkne o czym jest pisane.. Stale to samo , A to trojca swieta przeciw Ferdy, trojca swieta przeciw Fiskus, trojca swieta przeciw Reni.. Albo zielonka ,- o swej mädrosci, o swej szkole, o swym zyciu , o swych przelicznych znajomych .. Dzisiaj dla grandy nieomieszkala zamknäc wam z powodu Prima-aprilisa forum (na kilka godzin,) bo to jest "jejine "poczucie zajefanego humoru i umie. A jak umie to moze i o ! Pamietam jaka juz byla sprytna na MP, od jakiegos chwilowo omotanego( przyjazniä na wieki )modera wyciägnela triki i po krotkim czasie tez potrafila dopisywac do zamknetych tematow, potrafila komus zamknäc znienacka i otworzyc tez . Potrafila po wywaleniu , natychmiastowo i ostentacyjnie w jakiejs zmanierowanej odmianie zielonki wrocic. , jak gdyby nigdy nic i swirowac od nowa . Plaga, szarancza i zmora kazdego forum . Nic to , -na kazdym znajdzie popychadla ktore jej asystujä , jä adorujä i za kazdy jej pierd lajkujä... to tez trzeba umiec. Dla mnie to normalna patologia , a przydupasy - zwykle patole ... Bawcie sie dalej , nie mam weny jak swir , albo opozniony w rozwoju rentner- malolat ustawicznie sie wyglupiac, albo wdawac w ordynarne przepychanki bo mnie to juz od dluzszego czasu niebozebnie mierzi . .. Robie städ endgültige spadke . Pozdrawiam na odchodne kilku normalnych :Fiskus , Ferdydurke , Egle, Iskierke i Renke Milego pobytu na tym lez padole . Witold, jak sie *naumiesz* likwidowac konta, zlikwiduj moje , mam tu tylko jedno. Adijos ! RE: Prima aprilis - Słoninka - 04-04-2019 Obojnak się pożegnał. Co za ulga dla ludzkości
RE: Prima aprilis - ferdydurke - 04-04-2019 Cytowanie nie funkcjonuje! Krunia, dzięki za pozdrowienia i trzymaj rękę na pulsie, bo ja mam wrażenie, że niektórzy opuszczą to forum dobrowolnie. Czas pokaże. RE: Prima aprilis - Słoninka - 04-04-2019 Rękę na pulsie a kołki w uszach
RE: Prima aprilis - ferdydurke - 04-04-2019 Zielonka, stajesz się nudna!
RE: Prima aprilis - Słoninka - 04-04-2019 (04-04-2019, 00:09)ferdydurke napisał(a): Cytowanie nie funkcjonuje! Doprawdy?
RE: Prima aprilis - Unka - 04-04-2019 Myslam , ze rzeczywiscie zlikwidowano ta strone . Pomysl , ze Sloninka ma cos z tym wspolnego , potwierdza tylko obsesje na jej punkcie . Odpoczynek moze cos pomoze . RE: Prima aprilis - Słoninka - 04-04-2019 "Pozdrawiam na odchodne kilku normalnych :Fiskus , Ferdydurke , Egle, Iskierke i Renke Milego pobytu na tym lez padole" - napisał Leon. Idąc drogą logiki pozostałe osoby tutaj są...nienormalne.
Myślę o zalozeniu klubu nienormalnych. Ostatecznie klub kretynek kiedyś już był i całkiem nieźle prosperował
A tak swoją drogą, to przykład diego-stróża czy leona-przebierańca pokazuje do czego ludzi, którzy nie mają innych zajęć, może doprowadzić wirtualny świat.
Smutne to i przykre
RE: Prima aprilis - Unka - 04-04-2019 Chyba kazdy ma jakies inne zajecia ? Inaczej aktywnosc w ciagu dnia ograniczalaby sie do tych paru chwil tutaj . Moze podejscie do ludzi i ich zachowania jest rozne . Twoje Sloninko jest nadzwyczaj upierdliwe . Po jednym to splynie , drugiego do furii doprowadzi i odbija pileczke . RE: Prima aprilis - Słoninka - 04-04-2019 No cóż...furiaci powinni się ogarnąć, żeby nie stanowić zagrożenia dla otoczenia, a przede wszystkim dla siebie samych. Unka, nikt z mojego realnego świata nie nazwał nigdy mnie (ani moich zachowań) mianem upierdliwych. Ale masz oczywiście wszelkie prawo do własnych ocen. A ja z pewnością nie wpadnę z tego powodu w szał czy furie. Pozdrawiam
RE: Prima aprilis - fiscus - 04-04-2019 Leos , dzieki za pozdrowienia i jak juz odpoczniesz,to daj "czadu" na nn. Pozdrawiam
RE: Prima aprilis - Słoninka - 04-04-2019 Chyba jednak byłoby lepiej gdyby ten/ta/to nie "czadziło" tutaj więcej. Smród od tych durnych "występów" nadal drażni nozdrza. RE: Prima aprilis - ferdydurke - 04-04-2019 (04-04-2019, 21:51)Słoninka napisał(a): Chyba jednak byłoby lepiej gdyby ten/ta/to nie "czadziło" tutaj więcej.Ty też drażnisz moje nozdrza swoją upierdliwością!
RE: Prima aprilis - Słoninka - 04-04-2019 ferdydurke, przecież wiesz o tym ze jesteś beznadziejny jesteś beznadziejny tym bardziej, ze mając świadomość furii przebieranca, idziesz w zaparte twierdząc, że 2+2=5 twoje bezzasadne impertynencje w stosunku do mnie, obłuda w stosunku do Reni, potyczki z chora diego, chora solidarność z przebierancem-furiatem, itd itp...jawią cie jako mroczna postać bez honoru, bez ambicji i bez zasad (nawet tych wirtualnych) RE: Prima aprilis - ferdydurke - 05-04-2019 świnko, dla ciebie mogę być beznadziejny, ale pociesza mnie to, że ty nigdy nie osiągniesz mojego poziomu IQ, pomimo bycia absolwentką ponoć "elitarnego" liceum.
|