Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana Administartora
Leon, pora na porządna Therapie.
Jesteś w krytycznym stanie. Twoja psychika wysiadła.
17-03-2019, 22:02

No coz, swinia to swinia.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Leon 66
17-03-2019, 22:09

(17-03-2019, 21:02)"RENIA napisał(a): Iberte,mowisz siedza na lawce rezerwowej? Powinni na lawie oskarzonych.Ja poczekam az ktos potwierdzi,ze juz jest normalnie.Tam na Migrelo bylo mi duszno i mialam trudnosci ze zrozumieniem slowa pisanego.
Tutaj takie fajne forum i nikt nie chce sie do niego przyznac. Moze damy go na licytacje?

Mysle, ze bedziesz dlugo czekac.
Witold byl tu kilka godzin i nie zabezpieczyl strony.
Ten portal pracuje na starym silniku i to jest zajecie dla fachowca.
Zbanowanie kilku postaci nic nie zmieni.
Kazdy moze rozciagac i kazdy duren moze przypisywac wine innemu.
Pelen obraz ma jedynie admin.
Jezeli chcesz tu pisac, to przynajmniej zmieniaj haslo.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
17-03-2019, 22:21

Wiecie co, tak nas malo i na obczyznie,powinnismy sie kochac i dziekowac opatrznosci,ze nas tu wszystkich dokupy zebrala i mozemy sobie pogawedzic o zyciu.Agresja to stan chorobowy,wierzcie mi.Duzo czytam na ten temat i nawet skopiowalam ,zeby wam pokazac co sie dzieje z wasza watroba ale sie rozmyslilam.Niechce,wam jeszcze stresu dokladac,
Trzeba byc nielada wirtuozem,zeby panowac nad agresja,to naprawde potezny wirus w naszym organizmie. Krunia,odpusc albo obroc w zart te sloninki zlosliwosci.Ona widocznie inaczej nie moze.

Czy sadzisz, ze iberte juz calkiem zmanipulowany? No moze ale stronki to napewno nie rozciaga.On nawet zdjecia nie umie wstawic do awatarka a ty go o takie skomplikowane rzeczy posadzasz.Krunia,zrob mily nastroj tak jak ty to potrafisz.
[-] 2 użytkowników lubi ten post:
  • Fellah, Leon 66
17-03-2019, 22:50

Iberte,z tym haslem to masz racje.2 dni temu chcialam cos zaplacic  przez Pay Pal i pierwszy raz mi sie zdrzylo,ze nie moglam sie zalogowac nawet jak mi przyslali cod 3x.Zadzwonilam do nich ale tam automat.Jutro przyjdzie moj znajomy,ktory sie zna na computerze i wszystko mi wyczysci.Dostalam tez informacje i wyslalam to Kruni,to napisala,ze bylam zablokowana.ale juz mnie odblokowala.Jak chcialam  sie zameldowac na Migrelo przez Facebook to odpisali,ze nie.To napewno jakies szemrane forum. Na moja poczte mailowa przyszla reklama  pozyczki tej co sie reklamuje na Migrelo. Kto im dal moj adres?

Widze,ze Admin wzial sie na serio do roboty. Zbanowal salcesona Smile Chyba cala ta wedliniarska rodzinka pojdzie na szlacht. Smile
  • Fellah, Leon 66
17-03-2019, 23:23

"Krunia,zrob mily nastroj tak jak ty to potrafisz" -napisała Renia.

Masz rację Renia!
Szanelka potrafi zrobić miły nastrój.
To bardzo miła i kulturalna kobieta. Używa języka polskiego w jego najdoskonalszej formie. Dzięki swojej nieprzeciętnej inteligencji i klasie bryluje, nie mając godnych sobie.

Jak dla mnie mogłaby spokojnie stanąć w szranki z inną mega miła i kulturalna osobą (ostatnio na posadzie stróża tego forum) i wygrać zawody w przedbiegach.

Życzę dobrej nocy.
17-03-2019, 23:32

Zielonka,najpierw ja prowokujesz,wywolujesz ja do tablicy a potem sie skarzysz,ze dostajesz po lbie.Ciagle te same teksty,przebieraniec,jelenie na rykowisku i inne niewybredne epitety. Napewno juz niefajne jest,ze podpuszczasz iberte,zeby stana w twojej obronie..To jak to dwuch na jednego?
  • Fellah, Leon 66
17-03-2019, 23:53

(17-03-2019, 23:32)Słoninka napisał(a): "Krunia,zrob mily nastroj tak jak ty to potrafisz"  -napisała Renia.

Masz rację Renia!
Szanelka potrafi zrobić miły nastrój.
To bardzo miła i kulturalna kobieta. Używa języka polskiego w jego najdoskonalszej  formie. Dzięki swojej nieprzeciętne inteligencji i klasie bryluje, nie mając godnych siebie.

Jak dla mnie mogłaby spokojnie stanąć w szranki z inną mega miła i  kulturalna osobą (ostatnio na posadzie stróża tego forum) i wygrać zawody w przedbiegach.

Życzę dobrej nocy.

Big Grin Big Grin Big Grin Jeszcze zaden user tak trafnie nie dopasowal do siebie avatara,jak to,ty zrobilas. Brawo.
  • Fellah, Leon 66
17-03-2019, 23:58

(17-03-2019, 22:50)RENIA napisał(a): Czy sadzisz, ze iberte juz calkiem zmanipulowany?  No moze ale stronki to napewno nie rozciaga.On nawet zdjecia nie umie wstawic do awatarka a ty go o takie skomplikowane rzeczy posadzasz.Krunia,zrob mily nastroj  tak jak ty to potrafisz.

Zdecyduj sie .......jestem zmanipulowany, czy tez tylko "moze" jestem zmanipulowany?
Do jakiego stopnia i przez kogo?
Zmanipulowala mnie Diego,Zielonka czy tez jak kiedys twierdzilas Ferdydurke?
Jezeli napisze, ze Zielonka jest bee.... to juz nie bede zmanipulowany?
Jezeli jeszcze dopisze, ze Krunia pachnie subtelnoscia i intelekt jej blyszczy jak piramiida Luwru w sierpniowa noc.....to wowczas bedzie OK?
Wowczas zaliczycie mnie do klubu inteligentnych,madrych, slicznych i cacy ?

Nie moge tego napisac. 
Powodem nie jest jedynie to,ze dokonalbym przeklamania, lecz przede wszystkim fakt, ze wowczas manipulowal bym samym soba.
Dla swietego spokoju. przekrecilbym swoj sposob postrzegania ludzi.
Czy ten sposob jest sluszny lub nie, to odrebna sprawa.
Jednak zmienianie go bez uzasadnienia, byloby manipulacja.

W systemach dyktatury w ten sposob manipulowano pogladami.
Jedynie sluszny poglad byl ten, ktory mial sile przebicie.
Przekladajac to na forum.....kupa mosci Panowie ,kupy nikt nie ruszy Tongue

Brak mojego zdjecia w Avatarze nie jest wynikiem mojej nieudolnosci.
Taki jest moj wybor.
Sprzedaje z siebie tyle ile uwazam za stosowne.
17-03-2019, 23:59

Iberte,ja moge ci tylko napisac,jak ja cie odbieram. Twoje teksty w stosunku do innych userow.Moge jeszcze wyczuc intuicyjnie,jaki sie kryje charakter za twoimi tekstami i w jakim jestes aktualnie nastroju. Tak ogolnie jestes mieki (podatny)
ale to nie ma negatywnego znaczenia.Do tego znajac sloninke z MP wiem,ze sama nigdy nie funkcjonuje.Tak najpierw byl podporzadkowany Potworek potem Wielebny,teraz ty.To byli potakiwacze i obroncy. Mnie sie sloninka kojarzy z taka "rajfura"
Kobieta,ktora musi miec swoj "dwor".Utkwil mi w pamieci wierszyk z podstawowki--"Jedzie krol a z nim koniuszy,krol bez niego sie nie ruszy." Smile  Pletujac sytuacje to ci powiem,ze bronic kogos to jest nawet fajnie ale wtedy kiedy ma racje a nie tak,ze na kazdy gwizdek.Tracisz wiarygodnosc jako iberte.To,ze jestes zmanipulowany to pokazales na moim watku jak sloninka cie zapytala czy Renia jest zlodziejka.A usluzny iberte na ten tychmiast zameldowal sie z poslusznym komentarzem..tak Renia jest zlodziejka.Ja osobiscie lubie takie doswiadczenia.One mnie wzbogacaja ale rownoczesnie pozbawiaja zludzen.Robie sie bardzie sceptyczna. No i pogadali.Rob tak,zeby tobie bylo dobrze w/g twojego morale.

• Fellah, Leon 66
18-03-2019, 00:48

Renia,
Ty naprawde sadzisz, ze gdyby to pytanie zadal ktos inny, to moje zdanie byloby odmienne?
Fakt jest faktem.
Przywlaszczylas nie swoje pieniadze.
Ktokolwiek by to pytanie nie zadal.
Kradziez.

Mysle sobie, ze zarowno Ty jak i Krunia, ale rowniez Zielonka ciagniecie za soba bagaz niedomowien i wzajemnej niecheci.
Nie interesuje mnie geneza.
Wiem tylko, ze to sie od dawna ciagnie.
Wg Ciebie kazdy, kto ma w pewnym temacie inne zdanie niz „ oboz A“ musi automatycznie nalezec do „ obozu B“
Posrodku nic nie moze zyc.
Jezeli jednak w tym terytorium ktos odwazy sie oddychac.... to nalezy zadeptac.
Nikt tu przeciez nie bedzie nam plul w twarz.

Poza tym proces manipulacji psychika czlowieka to zlozony przedzial.
Nie mowie juz o samym dokonaniu, lecz jego ocenie.
Aby ocenic zakres manipulacji, nalezy posiadac wiedze.
Czy ty ja posiadasz?
Posiada ja Krunia?
Nie mam na mysli wiedzy z Googla.
Jezeli tak, to chetnie poczytam.
Jezeli nie.... to po co te bazarowe tesknoty za psychologia?
  • egle, Unka
18-03-2019, 01:17

Iberte,tylko Roksolana domyslila sie,ze temat byl prowokacja a nie faktem. U nas jak automat sie popsuje to "zjada" karte.Trzeba isc do okienka i poprosic pania,zeby wyjela karte. Wlasnie przy takich okazjach poznaje sie ludzi i ich reakcje.

Nie wiem dlaczego dyskryminujesz Google.Ja tam znajduje mnostwo ciekawych tematow. Trzeba umiec szukac i odrozniac dobre od zlego.

Ostatnio cos czesto wspominasz bazary Jest to jakas twoja miarka wartosci.?

Z zielonka mamy juz za soba burzliwa historie.Bylam jej oczkiem w glowie.Zakladala tematy o Reni,przesladowala mnie nawet na tematach "co jedlismy na obiad". To nekanie to wysublimowany majsterczyk,ktory uprzykszal mi zycie.

To byla wyjatkowa wscieklosc i agresja. Ty jej z tej strony nie znasz,wiec twoje uwagi nie sa wiarygodne. Teraz zrobila sobie staranny nowy image. To jest tylko parawan na prawdziwy charakter.Ja wolalabym,zeby nie zaistniala sytuacja,w ktorej sloninka pokazalaby cala swoja prawdziwa twarz.

Manipulacja to najpopularniejszy sposob porozumiewania sie ludzi w dzisiejszych czasach.Manipuluja nawet dzieci.
Fakt,ze jej nie dostrzegasz czyni cie bardziej na nia podatnym.

Iberte,fakt,ze czesto poslugujesz sie slowami,bazar,do kolezanek piszesz babo i wiele inych "nieparlamentarnych" slow,
swiadczy tylko o tym gdzie przebywasz,bo z powietrza sie one nie biora.

Przyznam ci sie,ze na poczatku twojej tu bytnoci,chetnie czytalam twoje komentarze. Z czasem ten entuzjazm opadal i to w szybkim tempie. Szkoda,bo lubie dobra lekture.
18-03-2019, 11:16

Renia,
Google jest bardzo przydatnym zrodlem.
Niestety nie spotkalem jeszcze zadnego lekarza, ktory tam uzyskal dyplom.
Ludzie studiuja latami, pracuja i dalej sie ucza.
To wg mnie jest fachowa wiedza.
Jezeli ktos, na podstawie kilku informacji z Google probuje zabawiac sie w psychologa, to porusza sie w obszarze blazenady.
Dyletantem pozostaje w dalszym ciagu.

Roksolana nie odkryla zadnej prowokacji.
Byla jedyna , ktora zareagowala na impertynencje innego usera dotyczace Twojej kariery zawodowej.
Drugim userem ktory twierdzil, ze wyjazdy zagraniczne nie koniecznie zwiazane byly z przejsciem przez lozko.... bylem ja.
Dziwnym zbiegiem okolocznosci, nie zarzucilas mi wowczas manipulacji.
Zapewne w mysl zasady .... blizsza cialu koszula.

Bazar to miejsce handlu.
Nie jest to handel komercyjny.
Oprocz swiezego towaru( powod dla ktorego tam bywam) pelno tam przekupek( powod dla ktorego bywam tam niechetnie).
Stad moje odniesienia do niektorych wpisow.
Nie nazywam kolezanek z forum ... babami.
Bezzasadnie uzywasz formy mnogiej.
Uzywam tego okreslenia w stosunku do jednej postaci.
To z kolei bierze sie z zasady..... jak siejesz tak zbierasz.

No i jezeli“ manipulacja to najpopularniejszy sposob porozumiewania sie ludzi“ , to jest oczywiste, ze my sie nie porozumiemy.
Mimo to probowalem...

Milego..
18-03-2019, 11:47

Dziwne , ze ja nie dostrzegam tej manipulacji Ibertego przez Zielonke .
Pewnie sama jestem w transie manipulacyjnym Big Grin
Zielonka wez no mnie zmanipuluj , zebym sie za porzadki wziela .
18-03-2019, 12:15

Iberte,albo udajesz greka albo rzeczywiscie nie widzisz problemu. Ja ci nie sugeruje,ze na Google mozesz sobie zrobic magistra ale mozesz poczytac artykuly ludzi wyksztalconych z niejednym dyplomem.Tam sa i prace naukowe.Sa dzialy gdzie sa porady np.na temat zdrowia(psychicznego tez) Tam pisza autentyczni lekarze.Odpowiadaja nawet na pytania uczestnikow forum.Mnie to bardzo interesuje ale mam to na swoj wlasny uzytek.

No widzisz,widze juz nute obrazy.Czyli,nie myslisz tak jak ja--ide na swoje podwurko. Obraza,to kapitulacja.! Brak argumentow czy cierpliwosci a moze i brak odwagi poglebic temat.

Nie wierze,ze nie widzisz manipulacji w swoim zyciu w kregu twoich znajomych.To temat tak popularny jak temat o pieniadzach.Zobacz na komentarz Unki.Niby tak sobie przyszla tutaj przypadkiem. Niedosyc,ze wepchala sie miedzy wodke a zakaske to i jeszcze temat osmieszyla i czar prysna a o to przeciez jej chodzilo. Czy to nie jest dobitny przyklad manipulacji? Pomysl,naprawde pomysl i przeanalizuj. Tez milego.
18-03-2019, 12:54

Oh Renia,
Ty masz chyba talent do komplikowania rzeczy prostych.

Jezeli wypowiedz Unki jest rowniez manipulacja.... to co powiesz na wypowiedzi ludzi w tramwaju, ktorzy sie jedynie pozdrowiaja?
Wpychaja sie pomiedzy wodke i zakaske?
Gdzie jest napisane, ze inni musza siedziec cicho, gdy Ty wchodzisz na trybune?

Naprawde zycze Ci milego dnia.
Uwazam , ze ta rozmowa do niczego nie prowadzi.
18-03-2019, 13:13

Oh Iberte,
Renia jedt kobietą wielu talentów Wink
Robi szpagaty, kręci piruety, zbiera lajki na fejsie, therapeutuje na kozetce...ehhh wyliczyć talentów tej zdolnej kobiety, nie sposób!
Więc i rzeczy proste komplikuje wszak to bardzo skomplikowana osobowośćWinkWink
Chyba byś nie chciał @iberte, żeby była.... prosta, jak konstrukcja cepa, nie przymierzajac...?
18-03-2019, 13:30

O Boze....
Manipulator sie pokazala....
Teraz bedzie dym...
18-03-2019, 13:35

(18-03-2019, 12:15)Unka napisał(a): Dziwne , ze ja nie dostrzegam tej manipulacji Ibertego przez Zielonke .
Pewnie sama jestem w transie manipulacyjnym Big Grin
Zielonka wez no mnie zmanipuluj , zebym sie za porzadki wziela .
Ja za to dostrzegam, ze ktoś się pcha na ważne funkcje, stad cała dyskusja właśnie w tym wątku Big Grin
18-03-2019, 14:18

(18-03-2019, 11:16)RENIA napisał(a): Iberte,tylko Roksolana domyslila sie,ze temat byl prowokacja a nie faktem. U nas jak automat sie popsuje to "zjada" karte.Trzeba isc do okienka i poprosic pania,zeby wyjela karte. Wlasnie przy takich okazjach poznaje sie ludzi i ich reakcje.

Nie wiem dlaczego dyskryminujesz Google.Ja tam znajduje mnostwo ciekawych tematow. Trzeba umiec szukac i odrozniac dobre od zlego.

Ostatnio cos czesto wspominasz bazary Jest to jakas twoja miarka wartosci.?

Z zielonka mamy juz za soba burzliwa historie.Bylam jej oczkiem w glowie.Zakladala tematy o Reni,przesladowala mnie nawet na tematach  "co jedlismy na obiad". To nekanie to wysublimowany majsterczyk,ktory uprzykszal mi zycie.

To byla wyjatkowa wscieklosc i agresja. Ty jej z tej strony nie znasz,wiec twoje uwagi nie sa wiarygodne. Teraz zrobila sobie staranny nowy image. To jest tylko parawan na prawdziwy charakter.Ja wolalabym,zeby nie zaistniala sytuacja,w ktorej sloninka pokazalaby cala swoja prawdziwa twarz.

Manipulacja to najpopularniejszy sposob porozumiewania sie ludzi w dzisiejszych czasach.Manipuluja nawet dzieci.
Fakt,ze jej nie dostrzegasz czyni cie bardziej na nia podatnym.

Iberte,fakt,ze czesto poslugujesz sie slowami,bazar,do kolezanek piszesz babo i wiele inych "nieparlamentarnych" slow,
swiadczy tylko o tym gdzie przebywasz,bo z powietrza sie one nie biora.

Przyznam ci sie,ze na poczatku twojej tu bytnoci,chetnie czytalam twoje komentarze. Z czasem ten entuzjazm opadal i to w szybkim tempie. Szkoda,bo lubie dobra lekture.

Renia 
Wiesz kiedy temat stał się prowokacją ? Wtedy kiedy zauwazyłaś że wszyscy sa zdania że to kradzież lub przywłaszczenie...a ty zorientowałaś się że zrobiłaś cos co narobiło ci obciachu.
18-03-2019, 15:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości