Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Dziekuje
16-02-2019, 15:26

Zakończyliśmy "themat" walentynkowych prezentów.
Zatem czas na coś nowego:

[Obrazek: img201ihi.jpg]
17-02-2019, 11:32

I jak tu się nie uśmiechnąć czytając kolejny raz moją ukochana Marysię Czubaszek.
Uwielbiam jej spojrzenie na świat Smile
17-02-2019, 13:24

Nie zgadzam sie z pania Czubaszek .
Zakochane i majace udany seks kobiety starzeja sie wolniej , sa zdrowsze , szczesliwsze i spokojniejsze .
:p
17-02-2019, 17:25

Maria Czubaszek:
"Dla mnie seks nigdy nie był czymś bardzo ważnym. Ktoś, kto powiedział, że seks jest przereklamowany, miał rację. 
I nie mówię tego tylko dlatego, że już jestemstara. Bo ja naprawdę kiedyś byłam młoda. I też tak myślałam"
17-02-2019, 18:16

I ?
Mam dyskutowac z cytatami pani Czubaszek ? Big Grin

Dla niej nie jest i nigdy nie byl i z pewnoscia nie bedzie bardzo wazny ..jej sprawa. Zastanawia mnie tylko ta lekka asekuracja " bardzo" . Czyli byl wazny ?
Co bylo bardzo wazne , czego jak mniemam nie odkryla u zadnego mezczyzny ?
Przeciez wystarczy sie w kategorii nie bycia bardzo waznym dobrac i dzielic ze soba to , co bardzo wazne .

Tylko mnie sie wydaje , ze dla tej pani , mezczyzni to trutnie wpedzajace do grobu .
17-02-2019, 18:45

Marysia Czubaszek? A ona cie durna babo tez tak pieszczotliwie nazywa? Kolezanka, czy spodufalanie?
17-02-2019, 19:02

Unka...
nie da się dyskutować z cytatami. Można to robić z osobami, które stoją za tymi cytatami. Z panią Czubaszek nie możemy tego zrobić co najmniej z jednego powodu. Nie ma jej wśród żywych. Gdyby była też raczej nie sądzę, żeby zawitała na NN.

Ja nie napisałam, że  zgadam się bądź nie zgadzam się  z jej poglądami czy też  "zlotymi" myślami, jak to niektórzy mówią.

Natomiast mogę podyskutować z Tobą Blush
Napisałaś,  że: zakochane i mające udany seks kobiety starzeją się wolniej. Sa zdrowsze, szczęśliwsze i spokojniejsze.
Mogę Cię zapytać w oparciu o co tak twierdzisz?
Literatura? Rozmowy z innymi (zakochanymi) kobietami czy własne doświadczenie?

Ps/ Ja jestem w tej chwili bardzo zadowolona  (słowo szczęśliwa pozostawiam na inne okazje).
Wbrew temu zdziwieniu, ktore gdzieś tam przeczytalam o rowerze w lutym,  my (6-cio osobowa ekipa) rozpoczęliśmy sezon rowerowy nad Renem właśnie dzisiaj.
Ponad 5 godzin, ok.40 przejechanych km. 
Sądzę,  że wszystkim uczestnikom tej wyprawy wyjdzie to na zdrowie. 
Obśmialismy się po pachy w czasie postojów, byliśmy spokojni i wrócilismy mega zadowoleni. 
Dodam że....nie mieliśmy seksu Cool
17-02-2019, 19:07

(17-02-2019, 17:25)Unka napisał(a): Nie zgadzam sie z pania Czubaszek .
Zakochane i majace udany seks kobiety starzeja sie wolniej , sa zdrowsze , szczesliwsze i spokojniejsze .

Ale zes oksymoronem pojechała Big Grin

Tak sobie myśle, ze wszystko zależy, co nam sprawia radość i gdzie się odnajdujemy.

Siostra mojej mamy była całe życie sama. Najpierw. z wyboru, potem dlatego, ze wyboru już nie było :-)

Była atrakcyjna, dbała o siebie, zawsze mnie zastanawiało, dlaczego właśnie tak decydowała. Umarła na raka, zanim się zestarzała... a właściwie na powikłania pooperacyjne. Jedna cholera, ale jej szczęście było zupę”nie gdzieś indziej, niż zakochanej, regularnie szczytujacej kobiety, a może się mylę ? ;-)
17-02-2019, 19:35

Sloninko , wiem ze sie nie da , dlatego po drugim cytacie zglosilam sprzeciw Wink

Wszystkiego po trochu .

Spedzilas fajnie dzien bez seksu i pewnie bywa , czy bywalo , ze spedzalas rowniez milo bez roweru .
17-02-2019, 20:45

(17-02-2019, 19:35)egle napisał(a):

Tak sobie myśle, ze wszystko zależy, co nam sprawia radość i gdzie się odnajdujemy.

Siostra mojej mamy była całe życie sama. Najpierw. z wyboru, potem dlatego, ze wyboru już nie było :-)

Była atrakcyjna, dbała o siebie, zawsze mnie zastanawiało, dlaczego właśnie tak decydowała. Umarła na raka, zanim się zestarzała... a właściwie na powikłania pooperacyjne. Jedna cholera, ale jej szczęście było zupę”nie gdzieś indziej, niż  tylko fodamzakochanej, regularnie szczytujacej kobiety, a może się mylę ? ;-)

Ja tylko dodam (nieśmiało), że regularnie szczytujaca kobieta wcale nie musi być...zakochana Wink
17-02-2019, 20:59

Egle , az musialam wygooglowac co to za swinstwo ten oksycos tam . Wink ..ze " starzeja sie wolniej" ?
No tak , bo wczesniej starzaly sie szybciej .

Ja wcale nie twierdze , ze seks jest jedyna droga , do szczescia .Big Grin
Jest ( powinien) byc przyjemnoscia ..czyms naturalnym .
Potrzeba mniejsza , czy wieksza , czy jej brak jest sprawa indywidualna .
Dlatego jedna osoba moze twierdzic , ze seks jest przereklamowany , inna ( z wieksza potrzeba) moze uznac ta osobe za nienormalna i tak moga byc obydwie dla siebie .."zboczone ".

(17-02-2019, 20:59)Słoninka napisał(a): Ja tylko dodam (nieśmiało), że regularnie szczytujaca kobieta wcale nie musi być...zakochana

Nie musi , ale to bylby taki kompletny zestaw hormonow .
Wink
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • egle
17-02-2019, 21:03

Ja tam jestem za tym, żeby kobieta brała sobie do seksu faceta, który jest dobry.....w te klocki.

Zakochać się  można nawet w impotencie, ale to będzie jedynie związek...dusz.

Jak się chce mieć dobre bzykanko trzeba mieć bzykacza, a nie romantycznego wzdychajacego wątlasa Tongue
17-02-2019, 21:19

A to niby skad wiedziec ?
17-02-2019, 21:34

Unka....no! Proszę!
Sprawdzić trza Angel Najlepiej...na własnej skórze Tongue
17-02-2019, 21:46

Jezeli sie zakocham w impotencie , to co mi po sprawdzaniu?
Jezeli bede brac sobie do seksu , to moge dlugo sprawdzac , az sie odechciewa zaczynac .
17-02-2019, 21:52

(17-02-2019, 20:45)Unka napisał(a): Sloninko , wiem ze sie nie da , dlatego po drugim cytacie zglosilam sprzeciw Wink

Wszystkiego po trochu .

Spedzilas fajnie dzien bez seksu  i pewnie bywa  , czy bywalo , ze spedzalas rowniez milo bez roweru .

Dodam niesmialo ze mozna spedzic dzien na rowerze z seksem Blush  tez mozna Tongue
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

17-02-2019, 22:03

(17-02-2019, 20:59)Słoninka napisał(a):
(17-02-2019, 19:35)egle napisał(a):

Była atrakcyjna, dbała o siebie, zawsze mnie zastanawiało, dlaczego właśnie tak decydowała. Umarła na raka, zanim się zestarzała... a właściwie na powikłania pooperacyjne. Jedna cholera, ale jej szczęście było zupę”nie gdzieś indziej, niż  tylko fodamzakochanej, regularnie szczytujacej kobiety, a może się mylę ? ;-)

Ja tylko dodam (nieśmiało), że regularnie szczytujaca kobieta wcale nie musi być...zakochana Wink

Kurde, znów nie zerkam na literówki, sorry...

Tak Słoninka masz rację, właściwie często ta zakochana, wcale nie szczytuje Big Grin

(17-02-2019, 21:03)Unka napisał(a): Egle , az musialam wygooglowac co to za swinstwo ten oksycos tam . Wink ..ze " starzeja sie wolniej" ?
No tak , bo wczesniej starzaly sie szybciej .

Ja wcale nie twierdze , ze seks jest jedyna droga , do szczescia .Big Grin
Jest ( powinien) byc przyjemnoscia ..czyms naturalnym .
Potrzeba mniejsza , czy wieksza , czy jej brak jest sprawa indywidualna .
Dlatego jedna osoba moze twierdzic , ze seks jest przereklamowany , inna ( z wieksza potrzeba) moze uznac ta osobe za nienormalna i tak moga byc obydwie dla siebie .."zboczone ".

(17-02-2019, 20:59)Słoninka napisał(a): Ja tylko dodam (nieśmiało), że regularnie szczytujaca kobieta wcale nie musi być...zakochana

Nie musi , ale to bylby taki kompletny zestaw hormonow .
Wink

JAsne, ze tak. Tak sobie myśle, ze to straszne być uzależnionym od seksu, po fajki to przynajmniej do kiosku wyskoczysz o każdej porze Big Grin
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Unka
17-02-2019, 22:48

(17-02-2019, 21:52)Unka napisał(a): Jezeli sie zakocham w impotencie , to co mi po sprawdzaniu?
Jezeli bede brac sobie do seksu , to moge dlugo sprawdzac  , az sie odechciewa zaczynac .

Moja długoletnia koleżanka uważa, że jeśli po pierwszej randce ma się ochotę na kolejną to koniecznie trzeba zapytać czy....potencja jest  Huh

Szkoda czasu i żołądka na kolejne kawy Big Grin Big Grin Big Grin
17-02-2019, 23:49

Za mlodu nie dawaly, a na starosc i bez kawy chcialy.
18-02-2019, 02:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: