A dziękuję 
Myślę,ze wielu rzeczy nie potrafię robić

Myślę,ze wielu rzeczy nie potrafię robić

Barwy codzienności...
|
A dziękuję
![]() Myślę,ze wielu rzeczy nie potrafię robić ![]()
16-12-2017, 23:48
Mi jeszcze sobota nie przeleciala, prasuje i wieszam firanki, Anitko, patrzac na te fotki ,czuje zapach tych smakowitosci,
17-12-2017, 00:25
(16-12-2017, 23:48)Anita napisał(a): A dziękuję zdecydowanie, nie umiesz klamac! ![]() (17-12-2017, 00:25)Diego10 napisał(a): Mi jeszcze sobota nie przeleciala, prasuje i wieszam firanki, Anitko, patrzac na te fotki ,czuje zapach tych smakowitosci, rob, rob,ja umylam okna i od razu lunal deszcz ![]()
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
17-12-2017, 00:29
Dzień dobry w niedzielny poranek
![]() U mnie pięknie prószy Śnieg i trajkoczą w radiu,ze Święta będą pięknie białe ![]() I oby choć raz mówili prawdę ![]() Diego,nie myj okien bo sąsiedzi podczas Twojej nieobecności na Święta będą za dobrze widzieli,co sie kryje w Twoich czterech ścianach. ![]() ![]() ![]() Dziewczyny Wy sie tak nie obluzujcie tylko kuriera pilnujcie ![]() OchYchna, fakt nigdy w tym nie byłam dobra.Zawsze jak chciałam nakłamać musiałam to zapisać,bo nigdy nie pamiętałam co skłamałam rodzicom.. Moja najdroższa ,przyjaciółka -mama, kłamstwo wyczuwała na kilometr. Jej bylo najciężej nałgać ![]() Wszystkim miłej niedzieli ![]()
17-12-2017, 10:39
Widze, ze u mnie zawsze jest na odwyrtke, wlasnie zdziwiona chwalilam sie na 50. sloncem.. Dlaczego mamy pilnowac kurierow? Milego dnia !
![]()
17-12-2017, 14:07
A co spadł u Ciebie śnieg ❓ ?
17-12-2017, 21:00
Nie, u mnie bylo bardzo slonecznie, u wszystkich snieg, wiec dlatego napisalam, ze na odwyrtke))
A potem zrobilo sie zimno jak piorun, wybralam sie na Weihnachtsmarkt wystrojona w spodniczke i w plaszcz, pani mi zmarzla jak dawno nie. Na Rataus huk ludzi, wszystko krecilo sie wokol jedzenia i picia, kakao z Bailes bylo obrzydliwe, Kirschtasche byla obrzydliwa, Schmalzgebäck po zdmuchaniu tony cukru jako taki i migdaly tez mogly byc, dobrze, ze tylko probowalam, a nie jadlam wszystkiego bo chyba skonczyloby sie pawiem. Dziwilo mnie, ze w tym roku nie bylo muzyki, jakos dziwnie.. za to kazdy mijany WM posiadal betonowe zabezpieczenia, policja tez byla prezent. Niestety pod koniec dnia doszlo do eksplozji na S-Banhoff, dzieki Bogu nikt nie ucierpial, a mowilam do corki, jak nas mijala policja na sygnale, ze to niczego dobrego nie wrozy.. )) W Europapassage byl piekny swiateczny koncert, mnostwo ludzi, a my trafilysmy niestety dopiero pod koniec... ![]()
17-12-2017, 23:50
Dzień dobry.
Policja nigdy nic dobrego nie wróży. U nas spokojnie. Muzyki bylo tyle ile grzanego wina. ![]() Jeszcze jutro dzień roboczy i urlopik ![]()
18-12-2017, 13:36
Oddajcie mnie na leczenie.. od jakiegos czasu slyszalam, ze odkurzacz inaczej "chodzi", myslalam, ze worek jest pelny, dzisiaj chcialam zmienic, a tam w ogole nie bylo worka..
![]() ![]() Motor pewnie zapaskudzony na maxa, trzeba szykowac diengi.. ![]()
18-12-2017, 15:32
No koleżanko,nie Ty pierwsza i nie ostatnia
![]() Mi się to dość często zdarzało wiec kupiłam odkurzacz bezworkowy,choć i tak używam worków ![]() Ja dziś jestem dętka...
18-12-2017, 16:53
Tez mialam bezworkowy, ale wyl jak syrena, wiec odsprzedalam eksowi. Pocieszylas mnie, ze nie ja jedyna..
Choineczka juz stoi, swiezo przywieziona, przy okazji kupilam Baileys no i leci pyszne kakalko, nie to co ta wczorajsza berbelucha, a moge se pozwolic, bo zrobilam niezla Strecke na rowerze, taka dzielna jestem, O!
18-12-2017, 19:52
Wstawać śpiochy szkoda dnia
![]() Diego a Ty gdzieś sie znów zapodziała? Pakujesz już kuferki na wyjazd? Ychna u mnie tez juz stoi tylko nie ma komu jej przystroić ![]() Wracam do domu to juz mi się nic nie chce. Może jutro przybędzie wiecej werwy ![]() Im bliżej świąt ,ja jestem coraz bardziej padnięta. Pewnie juz mnie starość dogoniła ![]() W nocy spać nie daje,w dzień blokuje....oj ta starość ![]() Miłego dnia życzę tym wszystkim ...:-)
19-12-2017, 10:55
Ubralas choinke? bo ja juz koncze, swiat nie widzial, zeby na starosc choinke stroic, ale dziecko pisze prace za praca i musi sie uczyc, no nic, musze jeszcze do piwnicy zajrzec, bo cos mi cwierka, ze cos mi brakuje.. letam.
19-12-2017, 19:45
Nie!
Lenistwo góra ![]() Nic mi się już nie chce ![]() Juto sie Może przez duże m zabiorę ![]()
19-12-2017, 21:30
Dzień dobry.
![]() Nareszcie urlop. Dziś wezmę sie za choinkę,co by Ychna,nie bylo,żem taki len ![]()
20-12-2017, 10:01
Ychna z choinki nici...
Wzięłam się za mięsko ![]()
20-12-2017, 16:24
Kobiety a Wy gdzie?
Makowce Was pożarły? Za chwilę zacznę pisać sama ze sobą...bo tu żadnej żywej duszy ![]()
20-12-2017, 21:25
Na makowce jeszcze czas, teraz leca pierogi na mleki u kurkumie..
![]()
21-12-2017, 00:55
Witaj zgubo!
Pierogi jutro...,ale z kapustą i grzybami. No kochana,kurkuma dodaje koloru....a na wodzie ugotuj zacierkę...pychota ![]()
21-12-2017, 00:59
U mnie leca ruskie, a na inne farsz juz sie odmraza, nie ma to jak zrobic zapasik wczesniej
![]()
21-12-2017, 01:01
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|