A Ty zgubo Ychno, gdzies wczoraj tańcowała?
Nie przepracuj sie kobieto,bo potem będziesz umierała.
Okres przedświąteczny wciąga w prace domowe.
Ja dziś już jestem tez padnieta,ale plus ,ze bol ustaje po Aku..
Zmniejsza się...
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć,ze mi pomaga.
(04-12-2017, 21:09)Anita napisał(a): Ważne Diego ,ze już nie utykam.
Siłownia i dieta zrobi resztę,bo jak sama o siebie nie zadbam,to żaden lekarz tego nie zrobi.
Z ta "silownia " to tez radze rozsadnie postepować....
Troszkę w tych kwestiach jestem zorientowany... No może bardziej niż troszkę .
(04-12-2017, 16:54)Diego10 napisał(a): Dobrze , bede skracac poranny seks
Seksu nie skracaj... Przestaw zegarek o kwadrans do tyłu... To czas się będzie zgadzał .
(04-12-2017, 19:31)ychna napisał(a): A Ty zgubo Ychno, gdzies wczoraj tańcowała?
To Tobie Basia na drugie???
Barborki to... Takie z lat 80-tych pamiętam( choć nie szczegółowo)... ale wesoło było.
2 użytkowników lubi ten post:2 użytkowników lubi ten post • Anita, ychna
Witaj Uzi.
Sama nic nie kombinuje,trener mi ustalił program i tego sie trzymam.
Dla mnie największą katorgą jest rozciąganie na linach i masaże.
Siłka to czysta przyjemność.
W razie "W" będę do Ciebie Uzi waliła w parapet
Fajnie ,ze masz o tym pojęcie,będzie kogo zapytać o radę
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post • uzi80
(04-12-2017, 22:26)Anita napisał(a): Tak jest Prze Pani
Wszystko zawsze pod kontrolą.
Ychna,a Ty pierogi lepisz ,że Ciebie nie widać?
sobie tez cos znalazlam!
piknie gra i spiewa tylko dlaczego 1:43 slysze "w dupie"?
Dobry,
u nas na polnocy Mikolaj jest jutro, ale widze, zes zaliczyla jakas rozge i to z samego rana, bos radosna, ze hou, hou !
ja zaraz tez pewnie zalicze, bo dzisiaj do dentysty w tym roku poraz jedenasty a wiem, bo wieszajac nowy kalendarz przejrzalam stary..
n
i
e
n
a
w
i
d
z
e
!
!
!
Ten Schittmann o mnie juz dzisiaj pamietal..
siedzialam u dentysty na fotelu i widzialam go za Edeka, byl wysoko na kominie, nawet w czerwonym ubranku !!
Ja chyba jestem dzieckiem gorszego Boga, w styczniu znowu male op, ja znajac mojego pecha nie zgodzilam sie na termin przed swietami, nie zgodzilam sie na termin gdzie Praxis bedzie miala popoludniu zamkniete i nie zgodzilam sie na taki dzien, po ktorym na nastepny dzien tym lekarz ma frei, pamietalam rowniez o tym, zeby zabieg odbyl sie rano, a nie tuz przed zapadnieciem zmroku.. apteczka tez dobrze zaopatrzona, nawet podwojnie, mam nadzieje, ze pomyslalam o wszystkim, oczywiscie skonsultuje sie jeszcze z innym lekarzem, moja nauczycielka angielskiego kiedys podala mi namiar, musze tylko odszukac i zrobic termin!!
Kawka i do zajatek.. jest tu ktoras z kawa, czy jak zwykle musze wypic sama?