Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barwy codzienności...
To należałoby zwierzęta przepytać. Poza tym one chyba chodzą prywatnie, a Ty na KK? Smile
28-11-2017, 22:33

A no prywatnie co daje dobrze po kieszeni.
Ja AOK.
Moja sunia miała robiona transfuzję krwi zabuliłam słono,ale ma się dobrze i nie ma uszkodzonej wątroby jak ludzie po lekach.Smile
Zadbał o nią jak o pacjenta z górnej półki z luksusowym ubezpieczeniem.Smile
28-11-2017, 22:43

Moja corka odkryla ta methode w internecie, weterynarz przepisywal mu Tinktur, trucizne
28-11-2017, 23:04

I tak tu lecą barwy życia ,śledzę od dwóch dni temat o stawach kolanowych ,barkowych ,prawie wszystko na temat wiem ,myślalam ze poczytam coś nowego i przekaże corce ,ktora jest dośc długo na chorobowym ,cuda widy juz próbowała,pomogło częściowo .

Może sprobowalaby jeszcze Litozin polecany przez Frediego,kurcze ktoś tu pisalal że akupunkturę nie polecałby ,corka jest właśnie w trakcie ..
28-11-2017, 23:45

corka musi przejsc swoja droge meczenska i w koncu moze znajdzie cos co jej pomoze,

dzis w nocy snila mi sie moja kolezanka z pracy, nie cierpie kobiety okropnie, ale w moim snie nie czulam tej niecheci, wrecz przeciwnie, bylam pozytywnie nastawiona do niej, obudzilam sie zla na sama siebie, co to za glupi sen , pomyslalam sobie , ja jej przeciez nie cierpie i tak musi byc, nie moglam wzbudzic w sobie zadnych negatywnych uczuc do tej osoby, hmm, czy to ten sen wplynal na rzeczywistosc, czy odwrotnie, poczekam do nastepnego posiedzenia, na dzisiejszym posiedzeniu probowala mi zaszkodzic ale inne kolezanki i rodzice dziecka bardzo ladnie sytuacje rozwiazali na moja korzysc, ja sie nie odzywalam, to przez ten sen, chyba tak?

ANITA; zastanow sie , moze jezusia ci podrzuce i bedziesz sobie tylna czesc ciala nakluwac ile bedzie ci sie podobalo, kaktus tez moglby byc , kiedys usiadlam na kaktusika,iiiiiiiii

(28-11-2017, 22:33)Miecznik napisał(a): To należałoby zwierzęta przepytać. Poza tym one chyba chodzą prywatnie, a Ty na KK? Smile

tak, one chodza prywatnie a rachunki sa tak wysokie ,ze az drze za uszami, moimi, nie Diego
28-11-2017, 23:56

ide spac, czesc wszystkim ,mam nadzieje ze mi sie ktos inny przysni a nie moja okropna kolezanka
29-11-2017, 00:19

No dobra, niech będzie, że to będę ja...
[-] 2 użytkowników lubi ten post:
  • Anita, ychna
29-11-2017, 00:39

Big Grin Big Grin
ps. mamy bardzo ubogir te emoty, nawet nie wiadomo do konca ktorej uzyc, zeby wypowiedz nie zostala niewlasciwie zrozumiana.. moze Fabek sprawi nam jakis prezent na Mikolaja?!! w koncu jestesmy grzeczne dzieci..  Blush Smile
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
29-11-2017, 06:34

Wszystko zaczyna sie od glowySmile

Dlaczego mi się nic nie sni?
29-11-2017, 09:01

Czesc Anitko, no i przysnil mi sie moj narzeczony, ktorego zostawilam trzy tygodnie przed slubem
29-11-2017, 09:40

(28-11-2017, 23:56)Diego10 napisał(a): nie cierpie kobiety okropnie, ale w moim snie nie czulam tej niecheci, wrecz przeciwnie, bylam pozytywnie nastawiona do niej
A widzisz ,to jakas wskazówka,no bo jak można kogos wogole nie cierpieć ? No dobra działa Ci na nerwy ,a może to idzie w dwie strony? Zawsze można jakos sie dogadać ,aby uniknąć "cierpienia" Smile Śpieszmy się kochać ludzi....póki nie jest za poźno.No wiesz potem te wyrzuty sumienia ,gdyby coś ,gdzieś ..Wink

(29-11-2017, 09:01)Anita napisał(a): Wszystko zaczyna sie od glowySmile

bo nic nie masz na sumieniu ,żyjesz bezstresowo ,nie masz problemów,nie jesteś zakochana ,jesteś zdrowa ,mózg wolny od wszelakich naleciałośći  Big Grin

(29-11-2017, 09:40)Diego10 napisał(a): Czesc Anitko, no i przysnil mi sie moj narzeczony, ktorego zostawilam trzy tygodnie przed slubem

trza było nie zostawiać ,to nie byłoby wyrzutów i snów,no !
29-11-2017, 09:44

(29-11-2017, 06:34)ychna napisał(a): Dabrowski, nie lecz sie na forum ! 
ps. mamy bardzo ubogir te emoty, nawet nie wiadomo do konca ktorej uzyc,
dochtorów to tu rzeczywiście nie ma ,więcej jest znachorów i bajkopisarzy ,ale w tych bajkach prawda jest ,wszystko co tu zostało napisane na temat stawow ,jedzenia ,picia przeżyłam ,nie trzeba mnie uleczać już ,ale chetnie poczytam jak popiszecie jeszcze cos o chorej duszy ,jak ja uleczyćBig Grin
Ychna a ty leczysz się już chyba zbyt długo na tym forum ?Mam nadzieję ,że ja niedługo odjadę pociągiem z biletem bezpowrotnym Big Grin

Na codzienne dolegliwości polecam suszoną aronię i nalewkę z pigwySmile

To co gniecie na wątrobę już ktoś polecił,ale dla przypomnienia to był ostoprest plamisty ,mi pomagaBig Grin
29-11-2017, 10:01

Dąbrowski , nie mam wyrzutow sumienia

A kolezanki nie cierpie z roznych powodow, jest rasistka, o Logopädie nie ma zielonego pojecia a stawia diagnosy , zeby chociaz prawidlowo, niestety nie zna Terminologie i symptomow, bo nie jest logopeda,
29-11-2017, 10:41

To bardzo niedobrze, że osoba bez przygotowania zawodowego zajmuje się tym czym się zajmuje.
Uważam jednak, większe pretensje o ten stan rzeczy należałoby mieć do tego kto ją zatrudnił, a nie do niej samej.
Bo to trochę tak jakbym mieć pretensje do Dyzmy o to ze został premierem RP, a nie do tych, którzy go na tę pozycje wywindowali.
I choć Nikus, to fikcyjna postać literacka, to jakże jaskrawo oddaje rzeczywistość i to wciąż i nadal....
29-11-2017, 11:24

(29-11-2017, 09:01)Anita napisał(a): Wszystko zaczyna sie od glowySmile

Moze za krotko spisz, za wczesnie wstajesz, Ty chyba nie masz czasu snic ? 
Mnie sni sie dopiero nad ranem, a jesli spie dluzej, to juz prawdziwy spektakl leci, chcesz to moge troche oddac, ale zebys nie zalowala.

(29-11-2017, 10:01)Dąbrowski napisał(a): Ychna a ty leczysz się już chyba zbyt długo na tym forum ?Mam nadzieję ,że ja niedługo odjadę pociągiem z biletem bezpowrotnym
Wytlumacz mi to "dlugo" i to "leczysz" bo na te chwile nie kumam.
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
29-11-2017, 13:37

Kolezanka jest z innej Branchy, malo wie poprzez swoje uposledzenie, Hörschaden, wszyscy traktuja ja z przymruzeniem oka, probuje wtedy innych dolowac, zeby odwrocic od siebie uwage

Zchowanie kolezanki jest bardziej powiazane z jej niskim poczuciem wlasnej wartosci, Co niektorzy rodzice probuja mi mieszac w garnkach, tzn. Wrecz nakazuja mi co ja mam z ich dziecmi robic podczas Therapie, bo oni gdzies tam to wyczytali, wyjasniam rodzicom ,dlaczego to a nie tamto jest dla ich dziecka dobre, a jak nie sluchaja, to dziecko przerywa u mnie therapie, mialam takie dwa przypadki, jedna matka wrocila do mnie, ta druga jeszcze nie, ale sie dopytywala czy mam wolne terminy.
29-11-2017, 15:58

Kolezanka natomiast robi to co jej rodzice nakazuja, jej argumentacja jest taka: to jest zyczenie rodzicow ,i tu rodzi sie pytanie, Kto tu jest terapeuta, kto stawia diagnose i opracowuje dydaktycznie i methodycznie Plan Therapie?

Jej prace wykonuja rodzice, bo ona tego nie potrafi
29-11-2017, 17:11

Diego, tak trzy tygodnie przed ślubem?
Nieźle musiał narozrabiać ,albo?
Ychna kiedys już pisałam,ze doba jest dla mnie za krótka Smile
29-11-2017, 18:24

(29-11-2017, 18:24)Anita napisał(a): Diego, tak trzy tygodnie przed ślubem?
Nieźle musiał narozrabiać ,albo?
Ychna kiedys już pisałam,ze doba jest dla mnie za krótka Smile

wlasnie , zeby rozrabial , to jeszcze byloby to do usprawiedliwienia, ale nie, nie rozrabial , mysle ze byl za dobry i dlatego mi sie znudzil, chyba tak, nie mam pojecia co mi strzelilo do glowy
29-11-2017, 19:21

bylam nieodpowiedzialna, gdybym to jeszcze raz robila to z piec tygodnie przed slubem powiedzialabym ze z tego nic nie bedzie
29-11-2017, 19:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: