Post: #658
(12-10-2018, 21:35)ferdydurke napisał(a):(12-10-2018, 20:42)anitan napisał(a): Zaproponuje Ci czeską zupę czosnkową.
Możesz ją robić w trzech wariantach.
Oryginalny przepis znajdziesz na stronie internetowej.
anitan, już ci napisałem, że mogę ci podać przepis na zupę z czego chcesz!
Z internetu potrafię korzystać, więc nie potrzebuję twoich "orginalnych przepisów" z internetu.
Myślę, że ten wątek powinien bazować na własnej, sprawdzonej w praktyce wiedzy i efektach, które z tego wyszły.
Ja np. w zeszłym tygodniu robiłem prażanki w żeliwnym kociołku i wszystkim smakowały, a jako że jak zwykle zrobiłem za dużo, to trochę wziąłem na następny dzień i podgrzałem to w mikrofalówce. To był totalny niewypał!![]()
Już nigdy nie będe podgrzewał potraw z kociołka w mikrofalówce! Spróbuję na patelni.
I takich porad jak moja oczekuję na tym wątku, a nie skierowań na czeskie strony internetowe.
Jestem za, a nawet przeciw!
Dzisiaj byla swinska szpyra i piwo.
Na deser Zoladkowa.
Jutro ide na niezywa rybe.
Zoladkowa biore swoje.
Sa jeszcze dziewczyny, ktore zamiast marzyc.... gotowac potrafia
(16-10-2018, 19:46)anitan napisał(a):(15-10-2018, 13:16)ychna napisał(a): Ty mnie zawsze z nog zwalisz, po co ja sie w ogole odzywalam?Widzę,że wykopalas tego pana co głupoty opowiadał...
Temat jest o gotowaniu, a nie wykopywaniu.
Regulamin sie klania.!
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
