Post: #499
Moja matka,jak tysiace matek-Polek,gotowala bigos na wodzie.
Nie wiem,co w niego pakowala,ale pyszny byl za kazdym razem.
Najlepszy byl, gdy porzadnie przemarzl na balkonie.
Metaxy nie znala,bo i skad?
Trunek znakomity to nie jest a do mycia szyb sie nie nadaje.
Ges nacierala majerankiem,faszerowala kwasnym jablkiem o podlewala wlasnym tluszczem.
Napyszniejsza ges swiata
Calvados chlalem we Francji.Nie wypadalo odmawiac.Ktos kto nie pil,niech wie ...zaden raj w pysku.
Najgorsza jest perwsza szklaneczka.Pozniej wszystkie kobiety jednakowo sliczne.
Pozwole sobie skierowac pytanie do Gourmet-kucharzy,
Co daja te rozpuszczalniki w Waszych przepisach?
Nie wiem,co w niego pakowala,ale pyszny byl za kazdym razem.
Najlepszy byl, gdy porzadnie przemarzl na balkonie.
Metaxy nie znala,bo i skad?
Trunek znakomity to nie jest a do mycia szyb sie nie nadaje.
Ges nacierala majerankiem,faszerowala kwasnym jablkiem o podlewala wlasnym tluszczem.
Napyszniejsza ges swiata
Calvados chlalem we Francji.Nie wypadalo odmawiac.Ktos kto nie pil,niech wie ...zaden raj w pysku.
Najgorsza jest perwsza szklaneczka.Pozniej wszystkie kobiety jednakowo sliczne.
Pozwole sobie skierowac pytanie do Gourmet-kucharzy,
Co daja te rozpuszczalniki w Waszych przepisach?
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
