Post: #410
Oj nie jest wcale obrzydliwie gorzki.
Najlepiej zbierać młode listki, ze środka.
Wiem, że niektórzy przykrywali roślinę kamieniem czy czym tam i zbierali takie jasne, wybielone listki.
Zanim zakwitną i się te dmuchawce porobią.
Jadłam już z jogurtem naturalnym. Można wmieszać trochę do innej sałaty, wtedy nie odczujesz tego tak bardzo.
Robiłam też dressing z Konfitury z kwiatu czarnego bzu z octem winnym, winogrona, posiekany ogórek kiszony, zioła sałatkowe.
Dla mnie mniam
Dodawałam Mniszka do sałaty, goście nawet nie zauważyli.
Najlepiej zbierać młode listki, ze środka.
Wiem, że niektórzy przykrywali roślinę kamieniem czy czym tam i zbierali takie jasne, wybielone listki.
Zanim zakwitną i się te dmuchawce porobią.
Jadłam już z jogurtem naturalnym. Można wmieszać trochę do innej sałaty, wtedy nie odczujesz tego tak bardzo.
Robiłam też dressing z Konfitury z kwiatu czarnego bzu z octem winnym, winogrona, posiekany ogórek kiszony, zioła sałatkowe.
Dla mnie mniam

Dodawałam Mniszka do sałaty, goście nawet nie zauważyli.
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Mark Twain
Mark Twain