Post: #310
(05-12-2016, 21:52)ychna napisał(a):Wlasnie wczoraj wieczorem robilam dokladnie wg przepisu,
a, oto, moja ocena:
- spod - jest bardzo ciekawy smakowo i warty powtorzenia,
- masa - optycznie wyszla bardziej zielona, wrecz pistacjowo-zielona, jezeli chodzi o smak, przypomina wyroby
gotowe, czyli wg mnie posiada smak zbyt intensywny (ale, to bylo jeszcze na cieplo), dlatego nastepnym razem zmniejsze az o polowe ilosc soku z limetek i miodu, oczywiscie, jesli potwierdzi sie moje odczucie smakowe po sprobowaniu gotowego tortu.
Czas przygotowania jest dosc krotki, sam przepis, easy !
ps. nie wymaga pieczenia, nalezy dobrac odpowiedniej wlk. foremke.
______________
![[Obrazek: 15683352_1182080495215731_180439544_n.jp...e=5861A81F]](https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15683352_1182080495215731_180439544_n.jpg?oh=b74ad646e9ac0b7a8a3b325e39a5f557&oe=5861A81F)
![[Obrazek: 15726645_1183081248448989_26363075142161...e=5924BBCC]](https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15726645_1183081248448989_2636307514216172735_n.jpg?oh=87ade4e652b13e1871e5221dba777efb&oe=5924BBCC)
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.