Post: #282
Kopytka pstrokate, optycznie doskonale na Halloween
z dodatkiem przesmazonej tlustej polskiej szyneczki i cebulki z Cayennepfeffer
i odrobina suszonego tymianku -
przyznam szczerze, ze obawialam sie reakcji domownikow, sama zreszta tez
mialam mieszane odczucia, ale byly pyszne i wiem juz jak zrobie je nastepnym razem ..
+ Ruccolasalat
Deser:
Espresso i czekoladki z Irish Wiskey Cream (tylko 2
)
Anita, dziekuje za ten zwariowany przepis !
Narobilam sie, ale warto bylo.

z dodatkiem przesmazonej tlustej polskiej szyneczki i cebulki z Cayennepfeffer
i odrobina suszonego tymianku -
przyznam szczerze, ze obawialam sie reakcji domownikow, sama zreszta tez
mialam mieszane odczucia, ale byly pyszne i wiem juz jak zrobie je nastepnym razem ..
+ Ruccolasalat
Deser:
Espresso i czekoladki z Irish Wiskey Cream (tylko 2

Anita, dziekuje za ten zwariowany przepis !

Narobilam sie, ale warto bylo.
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.