(16-07-2016, 22:24)herbiherb napisał(a):(16-07-2016, 15:07)egle napisał(a): No, jadzis chyba z 10razy uslyszalam, jakie sa ograniczenia, jadac z kofrem na dachu, a biorac pod uwage fakt, ze tam sa moje ciuchy, w pelni sie zastosuje do zasad bezpieczenstwa na drodze :-) :-)
Tez myslalam, by wziac po prostu mniej, ale problem w tym, ze wlasnie to mniej upycham do dachboxu i zakamarkow bagaznika :-) :-)
Egle udanego urlopu zycze i troche deszczowych dni tagze,bo tego slonca juz mam dosyc
Ps.Ty to jakas inna jestesnormalnie to kobitki ze wczasow przywoza pare walizek wiecej
![]()
![]()
a Ty juz teraz sie nie umialas zabrac
dzieki Herbi, urlop byl mega udany, pogoda super, jeszcze fajniejsi ludzie, dwa tygodnie minely strasznie szybko,
chcialam Ci tylko powiedziec, ze ze mna wszystko ok, w druga strone z pakowaniem bylo jeszcze gorzej hehehe.
(27-07-2016, 22:02)uzi80 napisał(a): Dzisiaj było wolne; korzystajac z pogodnej aury ,wybraliśmy się nad Ostsee troszke sie ochłodzić.
Woda cieplutka..nagrzana,plaża czyściutka,fale wysokie.
Z męskiego pukntu widzenia...to niestety szału nie ma...
Z tych wszystkich "Dunek " i "Niemek"...to możnaby jedynie składaka zrobić...i to raczej miernej jakości
.
Na szczescie z ...żoną byłem .....
Ehhh....jak to mówia "cudze chwalicie..."...itd...no...to szczera prawda jest.
P.S....topić sie nad Ostsee nie polecam;miejscowe Dlrg ...defilibratorów bardziej potrzebuje dla siebie aniżeli dla topielców.
oooo, to chyba plywalismy w niedalekiej odleglosci od siebie

co to sie dzieje, Ty sie cieszysz, ze drzewo do lasu wziales?? hmm, starzejemy sie eheheheh
po polskiej stronie za to przeglad w pelnej krasie... jak to mowil moj sasiad z domku obok do swojego 86 - letniego ojca ktorego wzieli ze soba na wczasy
- dziadek, pojdziem na plaze, piwka sie napijem, na dupy popatrzym....
dobry syn, co?