Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nabór na Moderatora i Redaktora
Witam.
Na wstepie informuje, iz nie jestem zainteresowany, ani ranga " Redaktor ", tym bardziej kolor nicka nie robi mi szczegolnej roznicy.

Jezeli Wasze forum rozwinie sie do tego stopnia, iz zacznie przynosic dochod z liczby odslon reklam, i zaczniecie, w co raczej smiem powatpiewac, placic za wierszowke, moja mozecie od razu przekazac na konto WOSP.
Czyli nie bede sie domagal czegokolwiek za opublikowane teksty. Moge czasami Wam cos podrzucic pro publico bono, niechaj narod czyta.

Jaka forma Was interesuje, wielkosc, tematy?
Nie pisze o sporcie, nie plotkuje, nie wiem jaki tylek ma Kardasch...costam.
Nie plagiatuje.
Podrzuccie temat na probke, costam sklece. Poczytacie, zobaczycie.
W zamian domagam sie prawa do szeroko pojetej wolnosci slowa, mozliwosci w przypadkach uzasadnionych stosowania wyrazow powszechnie uznanych za wulgarne, i zadnej ingerencji cenzora.
W przypadku tekstow na zamowienie, tematow promocyjnych, reklamowych, oraz hejty, czy promocje okreslonych opcji politycznych, powyzsze ustalenia nie dotycza. W przypadku tekstow na cito moze byc konieczny edytor tekstu, oraz polskich znakow.
Nadmieniam, iz redagowanie, pisanie, plodzenie, tekstow dla Was traktuje z przymrozeniem oka, bardziej jako eksperyment, z tego powodu rowniez pozostac chcialbym anonimowy. Moge jedynie nadmienic, ze w mediach elektronicznych no moze poza kilkoma felietonami dla Zwierciadla nie udzielalem sie dotychczas...
Wybaczcie brak polskich znakow, oraz mozliwe literowki, z s-bahn komorka pisze, czyli nie wyglada to najlepiej..
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • ychna
22-07-2016, 17:06

Wiadomości w tym wątku
RE: Nabór na Moderatora i Redaktora - Japatata - 22-07-2016, 17:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: