Dziś przekonamy się cz Real potrafi podnieść się z kolan. Po takiej mocnej wpadce powinni być skoncentrowani na 100%. W poprzednim swoim meczu w lidze mistrzów pokazali, że potrafią się bronić. Dwa razy na zero z Romą, która ofensywę ma na pewno dużo lepszą niż Wolfsburg. Dlatego uważam, że zespół z Niemiec dziś nic nie strzeli i Real wyjdzie z pod topora i awansuje dalej. Na pewno w dzisiejszym spotkaniu to nie będzie ten sam Real co ostatnio. Są zespołem znacznie lepszym i jeśli tylko nie stanie się nic złego z zawodnikami to powinni awansować dalej.
Drugie starcie City z PSG i czas wyłonić zwycięzce. Paryżanie bez Luiza i Matuidi co jest na pewno osłabieniem. Jednak w dalszym ciągu uważam, że mają większe szanse na awans. Oglądając skróty poprzedniego spotkania śmiem stwierdzić, że tamten mecz powinien wygrać gospodarza. Zlatan zmarnował kilka swoich dobrych sytuacji. Cała drużyna PSG była lepsza od swojego przeciwnika. Jak dla mnie oni są lepszym zespołem od City i powinni awansować dalej. Prosty przepis.... Zlatan nie marnuje dzisiaj takich sytuacji jak ostatnio i awans mają gwarantowany
Myślę, że są w stanie tego dokonać.
Drugie starcie City z PSG i czas wyłonić zwycięzce. Paryżanie bez Luiza i Matuidi co jest na pewno osłabieniem. Jednak w dalszym ciągu uważam, że mają większe szanse na awans. Oglądając skróty poprzedniego spotkania śmiem stwierdzić, że tamten mecz powinien wygrać gospodarza. Zlatan zmarnował kilka swoich dobrych sytuacji. Cała drużyna PSG była lepsza od swojego przeciwnika. Jak dla mnie oni są lepszym zespołem od City i powinni awansować dalej. Prosty przepis.... Zlatan nie marnuje dzisiaj takich sytuacji jak ostatnio i awans mają gwarantowany