Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Ja traktuje ludzi jako podludzi? Ło matko! Tożeś dołożył do pieca! Ja mam szacunek do wszystkich ludzi. Wszystkich przyzwoitych ludzi, niezależnie od ich wykształcenia i stanu posiadania.
Irytują mnie durnie ( a może bardziej klugscheißerzy) kłamcy, chamy i nieroby.
Każdy, kto nie należy do którejś z tych grup jest dla mnie partnerem do rozmowy, do zabawy, do wszystkiego.

Oczywiscie, ze Hamas to bandyci, tylko od czego wszystko sie zaczeło?
Nie muszę przytaczac powojennych wydarzeń, bo z pewnoscia je znasz.

To syjonisci zapragneli miec swoją ojczyznę otoczoną ze wszystkich stron przez islam.
A jakby tego bylo mało ciągle przesuwali granice tej ojczyzny, pomniejszając terytorium palestyńskie, traktujac równoczesnie ich mieszkanców jak..."zwierzęta o ludzkim wyglądzie" (cytat)
Znasz genezę;powstania Hamasu?
Pejsaci wyhodowali sobie ich na wlasnej piersi.
A teraz nienawistnie strzelają do palestyńskich dzieci, kobiet i starcow. To bandyci!

A ze grupy przesteprcze w Europie mają korzenie palestynskie....
Co się dziwić? Ludzie urodzeni i wychowani w biedzie, braku perspektyw i ciągłego zagrożenia.. skąd i jake mają mieć wzorce...?

Gdyby kiedyś posłuchano kanclerza Helmuta Schmidta, który mówił że islam nie ma co szukać w Europie, nasze życie tutaj z pewnością byłoby bezpieczniejsze i lepsze.

Ps 11.11 udał się wybornie
16-11-2023, 13:33

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 16-11-2023, 13:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości