Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opowiesc o tlustym Leonie ;)
(25-03-2021, 21:25)Fellah napisał(a): Oczywiscie Dziubek, ze kiedy wszedlem miedzy prymitywow, to prymitywny jestem. Trzeba sie dostosowac.
Nie raz juz jakiemus facetowi o tym mezaliansie pisales, tylko widac stary jestes i zapominasz.
Moze nosisz kajecik ze "zlotymi myslami"?
To by nawet do ciebie pasowalo, bo jak napisales mi o "dawaniu mi klapsow", to ciote w tobie wyczulem i taki kajecik w rozowej torebeczca nawet by do ciebie pasowal. Big Grin
Czy ty Dziubek nie jestes prymitywny? No tak szczerze!... A czytales swoje rymy? To dopiero chlam!
A ferdydurke nie jest prymityw? A ta wasza megiera?...
Orlow tu nie ma, mozesz spokojnie okna otwierac, nikt nie wyleci. Big Grin
Dla ciebie jestem tak samo obrzydliwy, jak wy dla mnie.
Zajmijcie sie swoimi sprawami, swoim zyciem, to nie bede sie mieszal. Ale jak chcecie komus podokuczac, to wlaczam sie do zabawy.

Helka, nie zdenerwowalas Rabe, ona cie olala cieplym moczem. Nie denerwuje sie i nie przezywa. Wyluzuj. Popatrz za to jak sie twoja zielona kolezanka zagotowala. Big Grin

Mam dobra pamiec, szczegolnie przy organizmach toksycznych.
Z wiekiem bym tego nie laczyl.
Czas by byl, abys ciekawsza plyte wlaczyla.
Kobieta podobno ma tyle lat na ile wyglada, jezeli to prawda, to mozna smialo o tobie powiedziec.... tyle ludzie nie zyja.

Wypadalo cos odpisac, wiec to zrobilem.....i nie przejmuj sie tym co obce jezyki o tobie mowia.
Falus to piekny organ
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
25-03-2021, 21:47

Wiadomości w tym wątku
RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - iberte - 25-03-2021, 21:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: