Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
...nie, Ferdydurkę, to Ty nie rozumiesz co drukujesz lub wykręcasz kota ogonem. Nie trzeba jechać do Azji, żeby uprawiać seks - sport. No ale ten sport jest na "miłośnika", nie wszyscy grają w piłkę. Co mają inni za zamkniętymi drzwiami, nic mnie nie interesuję. Każdy żyje w miarę swoich rozwiązłości czy potrzeb. Normalna osoba, która ma szacunek do siebie, jak jedzie na Karaiby, to po to, żeby zmienić klimat i odpocząć lub ciekawe miejsca zwiedzić.

A tak swoją drogą...jakoś zastanawiałam się, czemu ludzie są wulgarne, przeklinają? ..no cóż, też czasami , jak młotkiem po palcu , wymksnię mi się, ale nigdy do nikogo nie zwracałam się wulgarnie,
Przyszłam do wniosku, że te ludzie są nie spełnione ani w ekscesach łóżkowych ani w życiu zawodowym...ambicja popycha do spełnienie, a lenistwo hamuję rozwój..

...no ale o tym może kiedy indziej...
14-03-2021, 22:16

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Roksolana - 14-03-2021, 22:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości