Ferdydurke, Ty fryzurą nie stresuj się. Łysolem to nie jeden chciałby być. Mówią u mnie na chutorze, że łysy mężczyzna obdarzony jest wielką seksualnością i ponętnością... ale od czasu jak Henio mnie dla sonsiatki zostawił, tom jusz nie wiem, te z ondulacją chyba tesz nadają się 
Iberte, fajnie , że z wypadku wyszedłeś bez szwanku i to się liczy...
Traffka, sorry, nie było mnie w eterze, spóźnionych sto lat...już wierszyków o górnikach pisać nie będę i tak wiesz
Fellah , tobie też wszystkiego dobrego...
...ahaaaa...nadaję z chutora, już zamknęłam część mego życia nad Północnym morzem i tęsknię niemiłosiernię. Moje współpracownicy zrobili mi bardzo miłą niespodziankę i szef powiedział, że mogę od stycznia znów przyjść do pracy....no ale cóż...wszystko się zaczyna i wszystko kończy się...

Iberte, fajnie , że z wypadku wyszedłeś bez szwanku i to się liczy...
Traffka, sorry, nie było mnie w eterze, spóźnionych sto lat...już wierszyków o górnikach pisać nie będę i tak wiesz

Fellah , tobie też wszystkiego dobrego...
...ahaaaa...nadaję z chutora, już zamknęłam część mego życia nad Północnym morzem i tęsknię niemiłosiernię. Moje współpracownicy zrobili mi bardzo miłą niespodziankę i szef powiedział, że mogę od stycznia znów przyjść do pracy....no ale cóż...wszystko się zaczyna i wszystko kończy się...