...Iberte, skąd Ty wynalazłeś tych 90 procent??? ....bo tak nam dopomóż PIS? ...nie znam w realu nawet 10 procent katolików, ale takich katolików z prawdziwego zdarzenia.... wręcz odwrotnie, spotkałam falsz i obłudę...np. kobieta "bardzo wierząca" urodziła mężu dziecko od kochanka poznanego na wczasach...męża potępiała i poniżała, wywaliła do stodoły mieszkać, a sama pierwsza ręce przed ołtarzem składa, wszystkich naokoło potępia i krytykuję,,,córki powielają zachowanie matki, ale tego nie widzi...takich przykładów można mnożyć....
Co do aborcji....moje dzieci są planowane, nigdy nie chciałabym "złapać" męża na ciąże...to jest absurdalne i bardzo szkodliwe zachowanie przede wszystkim dla kobiety...nigdy nie musiałam stać przed wyborem urodzić czy nie... ale i nikt nie dał mi Boskich praw, potępiać czy popierać decyzję kobiety....
Jestem również za eutanazją....
Diaczuk, czy jesteś Guru jakiejś sekty?
Co do aborcji....moje dzieci są planowane, nigdy nie chciałabym "złapać" męża na ciąże...to jest absurdalne i bardzo szkodliwe zachowanie przede wszystkim dla kobiety...nigdy nie musiałam stać przed wyborem urodzić czy nie... ale i nikt nie dał mi Boskich praw, potępiać czy popierać decyzję kobiety....
Jestem również za eutanazją....
Diaczuk, czy jesteś Guru jakiejś sekty?
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)