Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
(06-11-2020, 11:28)Traffka napisał(a): Nie każdy Polak to złodziej, nie każdy ksiądz katolicki to pedofil i nie każdy katolik to bezmyslny człowiek.
Daleka jestem od nazywania ludzi tępakami tylko dlatego że chodzą do kościoła.
Ale jeśli ktoś oprócz chodzenia do kościoła wyraza uwielbienie dla Rydzyka i innych pokrętnych hierarchów kościelnych, jeśli po wyjściu z kościoła wymachuje pięścią i wykrzykuje ordynarne słowa do walczących o swoje prawa kobiet, to dla mnie jest to osoba bezmyślna.

Niestety obserwując polskich "zagorzalych" katolików z przykrością stwierdzam, że jest wśród nich wielu złych ludzi.
Są to często ludzie zawzięci, nietolerancyjni, nie mający własnych poglądów ani żadnej gruntownej wiedzy.

●Klasyczny sernik wiedeński nie posiada ani rodzynek ani żadnej polewy.
Nie posiada też "spodu", a na wierzchu posypuję się go lekko cukrem pudrem

Myślałam, @iberte, że lubisz nowości, ale skoro jesteś tradycjonalistą i preferujesz sernik z rodzynkami to nie ma najmniejszej sprawy. Mówisz i masz Smile

Ludzie o ktorych piszesz szkodza wierze jakiejkolwiek.
Co innego jest propagowac wartosci chrzescijanskie i co innego jest sprzedawac pogarde.
Juz sam fakt traktowania innnych w ten sposob jest profanacja wiary.

Jestem w tym wieku, gdzie nowosc to jedynie zmiana opakowania.
Ten Twoj kolorowy sernik jest bez watpienia rarytasem, ale wiecej w nim kompozycji niz sernika.
Tak czy inaczej, jezeli kiedys zaloze komune, to etat gospodyni nalezy do Ciebie
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
06-11-2020, 11:52

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 06-11-2020, 11:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości