Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Dobry wieczór.
Bardzo ciekawo opisywaliście wasze podróży. ...a ile w tym było zabawy i przeżyć, nawet nie umiem wyobrazić. Ja niestety na "stopa" nie jeździłam, tata zbyt był zasadniczy. Ale również odbyłam długą podróż z koleżanką, podobnie jak Traffka. Po strojatriadzie (wiecie co to jest?), zarobiwszy kase udaliśmy się w podróż po Środkowej Azji. A że uczyłam się prawie 1500km. od domu, rodzice myśleli , że jestem na praktyce... Jechaliśmy pociągami 11 dób i 14 godzin i 7 przesadek. Dziś już nie pamiętam wszystkich miast...to był Fort Szewczenko, nad samym Kaspijskim morzem...2 dni przez Karakum, Aralskie morze( dzisiaj już jest wyschnięte) Taszkient , Frunze, Almaata, Dzalalabad, Osz i Kuszka...z powrotem już z Osz lecieliśmy samolotem przez Moskwę...Wiele zwiedziliśmy i innych potraw i owoców spróbowaliśmy... no i klimat, jaki inny do jakiego przywykliśmy...to był wrzesień, w dzień dochodziło do plus 40, a w nocy do 0 a nawet -1...
...ile siebie pamiętam, zawsze rodzice mnie gdzieś zabierali, a w starszym wieku , ja zabierałam moje dzieci Smile
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • iberte
16-10-2020, 20:14

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Roksolana - 16-10-2020, 20:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości