ferdydurke, ja dla ciebie mogę być nawet...Pantoffeltierchen
twoje zafajdane zdjęcie, z wywalonym jak u psa jęzorem, sam zamieściłeś w swojej galerii fotek na MP z podpisem: dla Zielonki.
Ychna mnie tylko poinformowała, że tą sama (jakże elegancką
)gębą reklamujesz się na randkowy portalu.
Ona nie ponosi za nic żadnej odpowiedzialności, a ja nie mam za co cię przepraszać...pacanku.
Gdybyś ty chciał mnie przeprosić za wszystkie świństwa skierowane do mnie, nie starczyłoby ci na to czasu do emerytury (nawet mojej)
Rzecz w tym, że mi przeprosiny od takiej kreatury do niczego nie są potrzebne.
Swoją drogą...
szkoda, że te twoje psy z którymi przekimałeś 38 lat we wspólnym łóżku nie przekazały ci choć ździebko tej...kultury społecznej, która miały, bo ty masz ją zerową.
A mówią, że...właściciele upodobniają się do swoich psów

twoje zafajdane zdjęcie, z wywalonym jak u psa jęzorem, sam zamieściłeś w swojej galerii fotek na MP z podpisem: dla Zielonki.
Ychna mnie tylko poinformowała, że tą sama (jakże elegancką

Ona nie ponosi za nic żadnej odpowiedzialności, a ja nie mam za co cię przepraszać...pacanku.
Gdybyś ty chciał mnie przeprosić za wszystkie świństwa skierowane do mnie, nie starczyłoby ci na to czasu do emerytury (nawet mojej)
Rzecz w tym, że mi przeprosiny od takiej kreatury do niczego nie są potrzebne.
Swoją drogą...
szkoda, że te twoje psy z którymi przekimałeś 38 lat we wspólnym łóżku nie przekazały ci choć ździebko tej...kultury społecznej, która miały, bo ty masz ją zerową.
A mówią, że...właściciele upodobniają się do swoich psów